Свято для малечі

6.07.2006, 20:07 Переглядів: 2 176
Дитсадок цей особливий, бо приймає незвичайних дітей. Одні з них стоять на обліку в міському протитуберкульозному диспансері. Інші мають вади інтелектуального розвитку.
Подарунки від „Кременчуцького Телеграфа” до вподоби малятам з дитячого садка № 10. Це велика пожежна машина, справжня дерев’яна люлька з постільною білизною для ляльок, набори яскравих пазлів та ілюстровані книжечки з веселими казками.

Дитсадок цей особливий, бо приймає незвичайних дітей. Одні з них стоять на обліку в міському протитуберкульозному диспансері. Інші мають вади інтелектуального розвитку.
Тут виховуються діти віком від 3 до 8 років. Учитель-дефектолог вищої категорії Надія Вівтоніченко каже, що часто батьки дітей з затримкою психічного розвитку соромляться і не звертаються за допомогою до їхнього закладу. А, можливо, просто не знають про такий садок. У будь-якому випадку втрачається дорогоцінний час, за який фахівці провели б з дитиною корекційну роботу.
Виконуюча обов’язки завідувачки дитсадка №10 Ольга Лиманова каже, що у цьому закладі діти перебувають безплатно. Працює він в цілодобовому режимі і харчування тут посилене. Фінансується дитсадок з Крюківського районного бюджету. Шефів-благодійників у закладу немає. Через те, що коштів на заміну старих іграшок не вистачає, нещодавно профспілка садочка звернулася до редакції „Телеграфа” з проханням допомогти. Ми відгукнулися. І отримали у відповідь щасливі погляди, захоплення і багато веселого галасу від дітлахів.
Адміністрація дитячого садочка сподівається, що цим дітям ще привезуть гарні іграшки добрі дядечки і тітоньки. Хочете потрапити у їх категорію? Ось адреса:  вул.Бутиріна, 47, тел. 2-03-98



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх