З Придніпровського парку зроблять “цукерку”

13.07.2006, 19:07 Переглядів: 2 559
У Придніпровському парку збираються зробити комплекс відпочинку, набережну реставрувати, а на острові Фантазія, можливо, розмістять розважальний центр..

Придніпровський парк збираються реконструювати. Про це на прес-конференції заявив заступник міського голови Сергій Бутко. За його словами, проект реконструкції було розроблено ще у 70-х роках, зараз його переглядають. Заступник міського голови Василь Хоменко розповів, що у парку планують зробити комплекс відпочинку та розваг з дитячими майданчиками і кафе, ресторанами, а також реконструювати існуючі споруди. “Ландшафт парку буде збережено, але є дерева, які потрібно спиляти”, – каже Василь Хоменко. Окремим пунктом стоїть благоустрій набережної та реставрація дамби. Її збираються укріпити, а тополі, що руйнують дамбу, прибрати. Також розглядається варіант розташування на острові Фантазія розважальних закладів та проведення до нього підвісної дороги.
Зараз вже є декілька претендентів на роль інвестора. Василь Хоменко повідомив, що серед них буде проведено конкурс. Можливе залучення  як кременчуцьких, так і закордонних коштів, але все ж таки перевага віддаватиметься вітчизняним претендентам.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх