У районі Радянської Армії збудують школу

13.07.2006, 19:07 Переглядів: 1 518
Принаймні це пообіцяв “Телеграфу” заступник міського голови Василь Хоменко. За його словами, якщо буде фінансування, то дитячий садок-школа може з’явитись у 278 кварталі десь за три роки. Заступник міського голови Сергій Бутко каже, що школу було спроектовано у вигляді корабля. Василь Хоменко вважає, що ця конструкція застаріла і її будівництво обійдеться занадто дорого.

Принаймні це пообіцяв “Телеграфу” заступник міського голови Василь Хоменко. За його словами, якщо буде фінансування, то дитячий садок-школа може з’явитись у 278 кварталі десь за три роки. Заступник міського голови Сергій Бутко каже, що школу було спроектовано у вигляді корабля. Василь Хоменко вважає, що ця конструкція застаріла і її будівництво обійдеться занадто дорого. Тому архітектори отримали завдання розробити новий проект будівлі. На сьогоднішній день коштів на будівництво немає. Але їх можуть виділити з бюджету вже наступного року.
Нагадаємо, генеральний план забудови, який передбачає будівництво школи-дитсадка у 278 кварталі, існує ще з 80-х років, але грошей на неї за цей час так і не знайшлося.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх