Губернатор Асадчев залишається

17.08.2006, 14:08 Переглядів: 1 691
У відповідь на ультиматум однопартійців губернатор Полтавщини Валерій Асадчев заявив, що залишається, і губернатором області і членом Української народної партії..
Звільнитись не можна залишатися. Губернатор не довго думав де поставити кому

Голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Асадчев практично єдиний чиновник, що представляє у владі Українську народну партію (УНП). Нещодавно на прес-конференції в УНІАН керівництво партії заявило про перехід в опозицію до більшості, яка була створена у Верховній Раді. Опозиційно налаштована партія і до нового уряду, який очолив лідер Партії регіонів Віктор Янукович. Через це голова УНП Юрій Костенко заявив, що доведе до відома Асадчева рішення партії, “а далі – це його вибір: чи залишатися в партії, чи зупиняти своє членство у ній і бути губернатором”.
Коментуючи ситуацію “Кременчуцькому Телеграфу” Валерій Асадчев повідомив, що не планує залишати посаду губернатора, і при цьому не буде припиняти членство в Українській народній партії. Аргуметуючи своє рішення, він зазначив, що на виборах 2004 року Віктор Ющенко переміг з програмою, близькою до програми УНП. 'Саме для виконання цієї програми на Полтавщині Президент призначив мене головою облдержадміністрації. Поки Президент виконуватиме свою програму, я вважаю за необхідне залишатися на цій посаді', – каже губернатор. При цьому він підкреслив, що УНП перейшла в опозицію не до Президента України, а до Верховної Ради і уряду. Пан Асадчев зазначив, що знайшов порозуміння з керівництвом партії і її лідер сприйняв його позицію.
Разом з тим губернатор повідомив, що повністю відходить від партійної публічності, а саме складає із себе повноваження керівника Київської міської організації УНП, оскільки не може одночасно працювати на двох посадах.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх