Знищення дерев триває – тепер на об’єкті “Градосфери”

17.08.2006, 14:08 Переглядів: 1 296
За останні два місяці “ТелеграфЪ” писав про порубані дерева частіше, ніж про курс долара та Юлію Тимошенко. Нам щодня телефонують мешканці Кременчука з новими  повідомленнями про те, де і скільки ще дерев вирубали. Просто масовий психоз якийсь. Складається враження, що в місті темні сили оголосили війну деревам.

За останні два місяці “ТелеграфЪ” писав про порубані дерева частіше, ніж про курс долара та Юлію Тимошенко. Нам щодня телефонують мешканці Кременчука з новими  повідомленнями про те, де і скільки ще дерев вирубали. Просто масовий психоз якийсь. Складається враження, що в місті темні сили оголосили війну деревам. Або ж просто  користуються бездіяльністю влади.
Особливо нахабніють будівельники. Наприклад, у понеділок, 14 серпня, близько 15-ї години, прямо на вулиці Леніна біля торговельно-розважального комплексу “Європа” (колишній Будинок офіцерів) вони пообрубували  величезні гілки розкішних старих лип. Ці липи тридцять років буди окрасою центральної вулиці.
Кореспондент “Телеграфа” поцікавилась у будівельників, чи мають вони відповідний акт на проведення рубок?  Пан, який представився головою правління ЗАТ “Градосфера”, заявив, що будівельники благородно, власними силами обрубали виключно сухі гілки!  Після такої заяви ми трохи, пардон, отетеріли. Бо виходило, що хтось – або ми, або пан – погано розуміються і на гілках, і на кольорах. Адже перед нами на тротуарі лежали величезні гілки, вщент вкриті свіжим зеленим листям. А пан уперто називав їх сухими. Дивіться на фото, вирішуйте самі.
За роз’ясненнями щодо  сумнівних  рубок  “ТелеграфЪ” звернувся до міського УЖКГ (Управління житлово-комунального господарства). Провідний спеціаліст пані Хоменя повідомила, що замовники будівництва торговельно-розважального комплексу “Європа” не отримали офіційний дозвіл на обрубку лип по вулиці Леніна. Отже, обрубка проведена  самовільно.
Торговельно-розважальний  комплекс “Європа” – один з об’єктів, що будуються на замовлення  ЗАТ  “Градосфера”.
Нагадаємо, після  аналогічних самовільних обрубок на вулиці Гагаріна – напроти магазину “Бордо” та перукарні “Галина” – дерева загинули. Чи не забагато збитків маємо від аматорів?



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх