Де люблять відпочивати відомі люди Кременчука

17.08.2006, 14:08 Переглядів: 2 797
Де люблять відпочивати відомі люди Кременчука.

Підходить до завершення сезон відпусток. Кременчужани повертаються з морів та гір, санаторіїв та туристичних стоянок, з-за кордону та баз відпочинку на Пслі. Багато хто намагається згадати свої службові обов’язки, бореться з «післявідпустковою депресією». «ТелеграфЪ» зацікавився, де ж відпочивали чи планують відпочити кременчуцькі можновладці, депутати, керівники підприємств? Чим відрізняються вони у своїх уподобаннях від пересічних городян. Як виявилося, більшість «сильних міста цього» віддають перевагу відпочинку в Криму із сім’єю. Не позбавлені вони звичних «побутових» проблем, а дехто, навіть, скаржиться на ціни...

«Перлина Карпат»

Головному санітарному лікарю міста Віктору Акімову, як ліквідатору аварії на Чорнобильській АЕС першої категорії, надається щорічна путівка до Карпат
«Зазвичай, кожного року, у жовтні або листопаді я їду у Карпати, – розповідає Віктор Акімов. – Був уже в багатьох санаторіях. Гори й вода там просто притягують до себе. Карпати допомагають забути про всі проблеми. Але цього року діти вмовили поїхати на море. Тому сім’єю на власній машині «майже дикунами» поїдемо до Кирилівки. Кажуть, там за місце беруть п’ятдесят гривень. Якщо все складеться добре, то цього року ще й до Карпат поїду».

Миргород, санаторій «Полтава»

Генеральний директор «Кременчукводоканалу» Валерій Медведовський: «Відпочиваю весною або восени, бо влітку підприємство готується до зимового сезону» 
«Зазвичай, проводжу відпустку у санаторії в Миргороді. Бувало, приїжджаєш, а заброньовані місця вже зайняті. Але це не зіпсувало враження. Доводилося перебиватися у готелі» – згадує головний «водочерпій» міста. «Частину цьогорічної відпустки Валерій Медведовський провів у Кременчуці, бо син вступав до інституту, а це – головне. „На початку вересня, на другу частину відпустки, поїду, швидше за все, до рідного Криму. За кордоном, як мені здається, не можна почуватися безпечно», – каже він.

Турецький берег

Генеральний директор Кременчуцького автоскладального заводу Микола Черниш: «Головне для мене було побути зі своєю сім’єю»
«Відпочиваю максимум тиждень на рік. За шість років в мене відпустки накопичилось... У травні цього року відпочивав із сім’єю в Турції. Мені сподобались місцевість, обслуговування та умови, що створені там. На екскурсії нікуди не їздив, бо дочка ще маленька. Головне для мене було приділити увагу своїй сім’ї, що вдалося на всі сто», – розповів „Телеграфу” Микола Черниш.

Крим, Гурзуф

Директор заводу техвуглецю В’ячеслав Яворський: “Фрукти в Криму цього року привізні і дорогі”
Директор Кременчуцького заводу технічного вуглецю В’ячеслав Яворський цього року разом з родиною відпочивав у кримському місті Гурзуф. Він із захопленням розповів “Телеграфу” про теплу морську воду, скелі, масу вільного часу. “Гурзуф – це та ж сама Ялта, але там чистіше, затишніше і практичніше”, – зазначив В’ячеслав Вікторович.
Єдине що не сподобалося пану Яворському – привізні фрукти та ціни на них: “Навіщо мені іспанські фрукти в Криму? А Кримські цьогоріч повимерзали. Тепер до Криму завозять фрукти із-за кордону і за високою ціною”.

Крим, Ялта

Депутат міськради, керівник підприємства “Союзрембуд” Микола Шендрик поробував на смак морських лис та милувався гірським Кримом
“Ялта, дружина та маленький трирічний син...”, – так почав свою розповідь про відпустку депутат міськради, керівник підприємства “Союзрембуд” Микола Шендрик. Проте далі він заходився малювати нам привабливі екзотичні картинки. “Ми на березі придбали у рятувальників три морські лиси. Я раніше їх ніколи не пробував. Тепер же ми їх закоптили і поласували. Це чудово!”.
Крім того, Микола Шендрик побував в аквапарку в Симеїзі, відвідав дельфінарій, ялтинський зоопарк і майже весь час милувався гірськими краєвидами. “Поруч зі мною були завжди дружина та син. Загалом увесь відпочинок і присвятили дитині”, – поділився він враженнями з „Телеграфом”.

Крим

Депутат міськради, викладач Олександр Урін за останні 23 роки вперше їздив на море
Активний громадський діяч, депутат міськради та викладач в КДПУ цього літа вперше за останні 23 роки з”їздив на море. Відпочивав Олександр Веніамінович разом з дружиною. “Ми після весільної подорожі вирвалися вперше до моря. Погода була чудовою. Море наче на нас чекало. Я там ходив у шортах. Сюди повернувся, знову одягнув штани”, – каже він.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх