Дитячий майданчик від КрАЗу

24.08.2006, 17:08 Переглядів: 1 751
Холдингова компанія “АвтоКрАЗ” вирішила позмагатися з кондитерською корпорацією “Рошен” щодо влаштування у місті дитячих майданчиків. У понеділок, на подвір’ї будинку № 56 на вулиці Київській керівництво заводу та міський голова Микола Глухов урочисто презентували перший дитячий майданчик від автозаводців. Особливе задоволення він викликав у хлопчиків. Ще б пак? Тут встановлені списані з виробництва автокар та навантажувач.
Новий дитячий майданчик на радість дітям. Спасибі „великим дядям”!

Холдингова компанія “АвтоКрАЗ” вирішила позмагатися з кондитерською корпорацією “Рошен” щодо влаштування у місті дитячих майданчиків. У понеділок, на подвір’ї будинку № 56 на вулиці Київській керівництво заводу та міський голова Микола Глухов урочисто презентували перший дитячий майданчик від автозаводців. Особливе задоволення він викликав у хлопчиків. Ще б пак? Тут встановлені списані з виробництва автокар та навантажувач. “Ого, у них і важелі і педалі працюють, і кермо крутиться”, – задоволено посміхається семирічний Ігор. Є тут чим розважитися і дівчаткам: гойдалки, гірки, пісочниця.
“Це перший майданчик з чотирьох запланованих. Ще один встановимо в парку Миру, потім у парку біля політехнічного університету, а четвертий на підвір’ї будинку, де кафе “Казка”, – каже представник керівництва автозаводу Микола Паскевич.
Мер міста закликає керівників інших підприємств долучатись до прикладу колег і встановити дитячі майданчики на подвір’ях власних чи сусідніх будинків, або ж відремонтувати вже діючі майданчики і тим самим зробити місту подарунок на його День народження.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх