Померла Євгенія Добрик

1.09.2006, 19:09 Переглядів: 2 713
Євгенія Добрик – її любили та ненавиділи, нею захоплювались та з образою бурчали у спину, заздрили, хвалили та лаяли, але і ті, й інші знали – ця жінка всього у своєму житті добилася власними силами.
30 серпня, сесія міської ради. Уже без двох депутатів... Федорченка і Добрик. На їх місця депутати поклали червоні гвоздики

Євгенія Добрик – її любили та ненавиділи, нею захоплювались та з образою бурчали у спину, заздрили, хвалили та лаяли, але і ті, й інші знали – ця жінка всього у своєму житті добилася власними силами. Корінна кременчужанка, вона народилася 3 вересня 1943 року, в родині робітників. Навчалася у середній школі №6 (сьогодні – №29). Закінчила Харківський інститут громадського харчування за фахом товарознавець. Трудову діяльність розпочала у 1962 році, пройшовши шлях від продавця до начальника управління торгівлі міста. За її безпосередньої участі було створено акціонерне товариство “Промтовари”. З 2002 року Євгенія Тимофіївна – директор ПП 'Будинок торгівлі'. За особливий внесок у покращення торговельного обслуговування населення, активне впровадження нових форм господарювання Указом Президента України від 27 липня 1996 року їй було присвоєно звання 'Заслужений працівник сфери послуг України'.
На всіх етапах своєї трудової біографії Євгенія Тимофіївна виявляла неабиякий організаторський талант і громадську активність. Вона чотири рази обиралася кременчужанами депутатом міськради. Була членом Президії ради Кременчуцької міської організації політичної партії 'Народний Союз Наша Україна'.
Померла Євгенія Добрик 28 серпня 2006 року. Як встановила експертиза, причиною смерті стала гостра серцева недостатність.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх