«Пільгові» квартири стають реальнішими

1.09.2006, 19:09 Переглядів: 1 477
У пільговиків з’явилась, щоправда, далека, але реальна перспектива отримати житло. Міський голова Микола Глухов, виступаючи 29 серпня на освітянській конференції, зазначив, що по завершенні будівництва мікрорайону «Озерний», який зараз зводять в районі колишніх артскладів, місто отримає безкоштовне житло. «Близько тисячі безкоштовних квартир міськвиконком одержить за інвестиційним планом», – сказав він. Втім, будівництво тільки-но почалось.

У пільговиків з’явилась, щоправда, далека, але реальна перспектива отримати житло. Міський голова Микола Глухов, виступаючи 29 серпня на освітянській конференції, зазначив, що по завершенні будівництва мікрорайону «Озерний», який зараз зводять в районі колишніх артскладів, місто отримає безкоштовне житло. «Близько тисячі безкоштовних квартир міськвиконком одержить за інвестиційним планом», – сказав він. Втім, будівництво тільки-но почалось. І перший будинок будівельники планують здати лише наступного року.
Щодо освітян, то, як сказав «Телеграфу» завідувач управлінням освіти Олексій Довбня,  навряд чи хтось з них до кінця року отримає нову квартиру.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх