Власників кіосків змусять платити за сміття?

15.09.2006, 19:09 Переглядів: 1 306
Влада пропонує створити комунальне підприємство, яке за гроші прибиратиме території замість підприємців..

Комунальне підприємство, що прибиратиме території навколо приватних підприємств та  установ, пропонує створити заступник головного санітарного лікаря міста Віктор Самойленко. Він впевнений, що завдяки цьому методу, заснованому на принципі штрафів, місто стане чистішим. Бо нині навіть у центрі прямо біля магазинів та кіосків валяється купа бруду. Тим часом, «Правила благоустрою Кременчука» передбачають, що «межі прилеглої території встановлюються на відстані 30 метрів від огорожі підприємства».
За схемою пана Самойленка комунальне підприємство N розчищатиме засмічені ділянки, які підприємці не встигають (або не хочуть) прибирати. Рахунок за надані послуги виставлятимуть власникам ділянок. (До речі, подібним способом у Сполучених Штатах дисциплінують непорядних мешканців садиб. – Прим.ред.).
Перший віце-мер Володимир Онищенко підтримав санлікаря і доручив опрацювати цей варіант. На його думку, такими «прибиральними» організаціями можуть стати ЖЕПи або КАТП-1628, яке зараз займається вивезенням міського сміття. Віце-мер Микола Порицький, який займається комунальними питаннями, каже, що підприємці можуть укладати угоди з ЖЕПами і без створення спеціального підприємства. Він зазначив, що головне тут – саме ставлення підприємців до чистоти міста.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх