Лікеро-горілчаний завод теж ділять

21.09.2006, 19:09 Переглядів: 1 637
Від суперечки акціонерів полихоманило ще одне підприємство міста – лікеро-горілчаний завод.

На Кременчуцькому лікеро-горілчаному заводі відбулася зміна влади. Сценарій схожий на той, що і на сталеливарному заводі чи заводі технічного вуглецю: через суперечки акціонерів одна сторона змістила з керівних посад представників іншої. Щоправда, все відбувалося більш-менш цивілізовано, без бійок та “Беркуту”. Тож із 7 вересня замість Федора Кобзаря заводом керує його колишній заступник, директор з загальних питань Вадим Совенко. Наглядову раду очолив Сергій Боронін, замість Ігоря Таловера. Ці зміни 7 вересня ухвалила на своєму засіданні спостережна рада.
За словами нового керівника заводу Вадима Совенка, київські акціонери, що володіють більше 50% акцій змістили з посади колишніх менеджерів родини Таловер, в руках яких зосереджено близько 43% акцій. “Ігор Таловер віддав нам печатку підприємства. З 18 вересня завод запрацював. До цього з шостого числа ми зупинилися через непорозуміння акціонерів. Тепер випускатимемо продукцію для ТОВ “Гетьман”. У вересні плануємо спрацювати по нулях. У жовтні почнемо нарощувати виробництво і отримувати прибуток”, – каже новий директор. Київські акціонери обіцяють модернізувати підприємство та збільшити обсяги виробництва з 1 млн. 400 тисяч до 2 млн. 500 тис. пляшок на місяць. Це, за їх словами, здешевить продукцію та дозволить збільшити зарплату працівникам. А ще новий керівник заводу додає, що відтепер керівництво підприємства планує укладати угоди на постачання лікеро-горілчаної продукції прямо з продавцями, а не через посередників.
Протилежна сторона – родина Таловер – схоже, не згодна з тим, що відбулося на підприємстві, і подала скарги до прокуратури. Коментувати події наразі Володимир Таловер відмовляється, але обіцяє зробити це пізніше.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх