Поворожи на короля!

21.09.2006, 19:09 Переглядів: 2 526
«ТелеграфЪ» вирішив поворожити на любов відомих чоловіків і з фотографіями зірок шоу-бізнесу в руках обійшов місцевих ворожок. Тепер ми готуємось до приїзду принца Монако та обираємо весільну сукню для заручин із Шнуром із групи «Ленінград»..

Останнім часом кількість усіляких ворожок, провидиць та знахарок катастрофічно зростає. Вони обіцяють допомогти зняти порчу, вилікувати хворого на голову чоловіка, приворожити нового, пророчать щасливе майбутнє і беруть скромну винагороду за свої надзвичайні здібності. Але чи дійсно всі ці провидиці та потомствені «ванги» кажуть правду? Не дізнаєшся, поки не перевіриш. От «Телеграф» і вирішив влаштувати міні-іспит нашим місцевим провидицям. Із фотографіями «зіркових» чоловіків, яких ми особисто не знаємо, журналістка «Телеграфа» завітала до чотирьох ворожок. Вона прийшла до кожної з них із «портретами» двох коханих, між якими ніби-то не може обрати собі гідну пару. Ось, що з цього вийшло…

Марк Уолберг, американська кінозірка

«Він тебе кохає, – запевнила мене ворожка Ольга. – І розраховує на тебе. Ти для нього  – оптимальний варіант. Але цей хлопець не буде вірним чоловіком. А ти у нього будеш під каблуком!» –  попереджає провидиця. Ще ворожка повідомила, що аура у Марка Уолберга  дуже сильна.  Він – жорсткий, впертий лідер з діловим хистом. Та грошей великих з ним я не побачу: що заробив, те і спустив. Постійної роботи він не знайде: таке собі перекоти-поле.
Але провидиця Людмила мене обнадіяла. «Він думає про тебе!», – сказала вона.  Проте, як виявилось потім, у мне таки порча. І щоб все склалось добре і мій коханий думав про мене якомога частіше, потрібні сіль, яйця, мінеральна вода, шоколад і… 440 гривень. 

Джон Бонджові, вокаліст та гітарист однойменної групи

«Цього природа особливо не наділила ані діловими якостями, ані інтелектом», – пояснює мені ворожка Ольга. – І в житті він успіху не досягне. Бо у нього порча по материнській лінії. У вашому союзі ти будеш лідером. По картах я бачу, що в тебе є сумніви щодо цього чоловіка. Через твою невпевненість і він такий нерішучий і неадекватний.” Повороживши мені, пані Ольга стала застерігати, що шлюб із таким легковажним, вітряним та трохи недоумкуватим чоловіком навряд чи обернеться для мене добром. Цей прогноз обійшовся моїй кишені у 20 гривень.

В’ячеслав Вакарчук, український співак

Як повідала мені ворожка Рада, зі Славиком у нас склались теплі, душевні стосунки. Але…він не моя доля! «У цього хлопця в голові інша жінка. А так, чоловік він був би непоганий: перспективний, охайний, і люблять його не лише жінки, але й гроші!».

Сергій Шнуров, або просто Шнур, група «Ленінград»

«Бачиш, ви з ним на картах лягли одне до одного обличчям. А далі випала карта весілля. Це означає, що ти можеш вийти за нього заміж», – пророчить мені Рада, поки я сповзаю зі стільця. «Так, ти дійсно можеш вийти за нього заміж. Але перед цим тричі подумай – він буде випивати, – продовжує Рада роздивляючись фото Шнура. – А там, де випивка, там і гулька!». Радісна звістка, що  Шнур може стати моїм чоловіком, обійшлась у 50 гривень

Андреа, принц Монако

„Честолюбний молодий чоловік. Не можу сказати, що він особливо багатий. Його фінансовий стан залежить винятково від місця роботи” – повідала ворожка Лариса. Ще ця пані принесла радісну звістку: прекрасний принц на всіх парусах мчить до мене у гості. До речі, я вже не раз приймала у своєму домі цю царську особу. Так що доля готує  мені із принцом Андреа нову радісну зустріч. Але принцесою мені не стати. Не судилося! Всі ці новини обійшлись мені лише у 10 гривень.

Олег Лисогор, чемпіон світу з плавання

– А цей якийсь підозрілий, – пильно вдивляючись у фото, каже ворожка Лариса.
– Тобто? – уточнюю я.
– Ну, підозрює і підозрює… – якось невпевнено звучить голос пані Лариси. – Може замучити своїми підозрами. Не помічала? – запитує з надією в голосі.
– Та ні, – дивуюсь я. – Хіба що трохи ревнивий.
– Так, так!!! Саме це я й мала на увазі!
Від пані Лариси я ще багато чого дізналась про ревнивого «коханого». Виявляється, моя суперниця навела на мене порчу. І тепер не буде у мене ні грошей, ні кохання. Тому пані ворожка має вивести за допомогою воску все нечисте. Та все ж таки буде мені щастя. І побачення „постільне”,  і весілля з чемпіоном Європи.

Жодна з ворожок обману нашої журналістки не розкрила!

Ворожки мають давати позитивні установки

Чи дійсно ворожки наділені особливим даром, чи вони просто підлаштовуються  під «клієнта» «Телеграфу» розповідає психолог Ярослав Ткаченко
- Хто полюбляє ходити до ворожок?
- Зазвичай це люди, які у реальному житті не чують того, що вони хочуть. Вони втратили віру, надію. А ворожка каже саме те, що їм потрібно. Практично у всіх в якийсь періоді життя виникає думка сходити до ворожки
- Як ворожки розуміють, що потрібно сказати людині?
- Інколи вони працюють з кимось в парі. Ви телефонує,  помічниця записує ваші дані, задає кілька непомітних, але інформативних питань. Коли ви приходите до ворожки, вона розповідає отриману інформацію. А люди не завжди акцентують увагу на тому, що вони самі це розповіли. І слова ворожки видаються  чимось надзвичайним. Потім вона каже звичайні фрази, які підходять під будь кого. Наприклад, у вас порча, тому щастя немає. Ворожка спостерігає за вашою мімікою, жестами, реакцією, і таким чином дізнається, що вам казати.
- Чим шкідливе ворожіння для людини?
- Воно її програмує, а  це не завжди корисно. Деякі ворожки кажуть, що попереду хороші події. Це не шкідливо. А деякі, більш жадні, розповідають, що вам пороблено, будете ходити до мене, я допоможу. Якщо ворожка програмує на труднощі та погані події, це може призвести до психічного розладу та інших хвороб
- Чого ворожка не повинна казати?
- Нічого негативного. А якщо вона сказала, що попереду щось погане, має акцентувати увагу людини на тому, як цього запобігти, давати поради. Тобто давати установку, що в результаті все буде добре



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх