Юні пожежники захищають честь області

21.09.2006, 20:09 Переглядів: 1 540
Шестеро учнів 22-ї кременчуцької школи поїхали до Євпаторії представляти Полтавську область на Всеукраїнський фестиваль юних пожежників. Протягом 10 днів вони братимуть участь у різноманітних конкурсах та відпочиватимуть біля Чорного моря. Заступник начальника управління МНС Сергій Геращенко каже, що фахівці управління готували дітей до цього фестивалю та одягли їх у спеціальну форму. Про такі заняття та необхідність розповсюдження правил протипожежної безпеки серед дітей свідчить статистика.

Шестеро учнів 22-ї кременчуцької школи поїхали до Євпаторії представляти Полтавську область на Всеукраїнський фестиваль юних пожежників. Протягом 10 днів вони братимуть участь у різноманітних конкурсах та відпочиватимуть біля Чорного моря. Заступник начальника управління МНС Сергій Геращенко каже, що фахівці управління готували дітей до цього фестивалю та одягли їх у спеціальну форму. Про такі заняття та необхідність розповсюдження правил протипожежної безпеки серед дітей свідчить статистика. Щоденно в Україні від вогню гине від 10 до 20 осіб.
Директор школи Світлана Терещенко каже, що дорогу до Євпаторії оплатило міське управління освіти. Команда 22-ї школи бере участь у цьому заході вже протягом 11 років. Весь цей час вона входить у четвірку кращих.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх