Почесних стало більше

28.09.2006, 15:09 Переглядів: 1 369
26 вересня у Кременчуці сталося поповнення в полку почесних городян. Напередодні Дня міста, депутати обрали почесним громадянином міста головного державного санітарного лікаря, депутата облради Віктора Акімова.
Урочиста, сьома позачергова сесія міськради, яка  відбулася 26 вересня, була короткою і спокійною. Спочатку депутати прослухали доповідь секретаря міськради Василя Івка про історію та сьогоднення Кременчука.

26 вересня у Кременчуці сталося поповнення в полку почесних городян. Напередодні Дня міста, депутати обрали почесним громадянином міста головного державного санітарного лікаря, депутата облради Віктора Акімова.
Урочиста, сьома позачергова сесія міськради, яка  відбулася 26 вересня, була короткою і спокійною. Спочатку депутати прослухали доповідь секретаря міськради Василя Івка про історію та сьогоднення Кременчука. Щоправда, слухали якось без ентузіазму: хтось “грався” мобілкою. Хтось, як наприклад, голова Автозаводського райвиконкому Володимир Коваленко, багато писав. Хоча, може конспектували виступ пана Івка? Дещо нервував головний державний санітарний лікар міста, депутат облради Віктор Акімов. Він переминав у руках папірець і, схоже, чекав, коли депутати перейдуть до розгляду питання обрання почесного громадянина. Віктор Акімов разом з заслуженим тренером України Богданом Гончаром були претендентами на це почесне звання.
Однак, спочатку депутати зробили перерву, аби узгодити кандидатуру пофракційно. Після цього 42 голосами з 44 присутніх проголосували за Віктора Акімова. Проти проголосував керівник фракції КПУ в міськраді Володимир Шапран. Депутат Сельцов утримався.
“Сьогодні прокинувся о другій ночі і думав, що сказати. Ну, що сказати, може, комусь щось не підписав, так я санлікар. Це моя робота. Я вдячний вам... Буду працювати і надалі так же наполегливо”, – сказав на завершення Віктор Акімов.
Виходячи із зали деякі дотепники тут же охрестили Віктора Івановича “Почесним санітаром міста”.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх