Кав’ярня в підвалі управління освіти?

13.10.2006, 18:10 Переглядів: 1 619
Приміщення у підвалі управління освіти ремонтують повним ходом. Що там буде міській владі не кажуть..

Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю Кременчука винесла письмове попередження підприємцям, що роблять ремонт у підвалі управління освіти. Подейкують, що це має бути кав’ярня. Принаймні, заступник мера Василь Хоменко обурювався саме цим фактом. Мер Кременчука Микола Глухов каже, що зайшов до підвалу особисто, але йому навіть не відповіли, яке підприємство там працює. «В підвалі практично проводяться руйнівні роботи, – каже він. – До того ж ацетиленовий генератор не повинен працювати в приміщенні, де на двох поверхах повно людей».
Як пояснив заступник мера Сергій Бутко, підвал орендує приватне підприємство у Автозаводського райвиконкому, у власності якого була вся будівля до реорганізації системи освіти. Оскільки Автозаводський райвиконком не дуже охоче передавав свої приміщення, то й нині частина з них досі належить районній владі. Пан Бутко каже, що питання виноситиметься на розгляд міськвиконкому.
Тим часом начальник міськуправління освіти Олексій Довбня лише розводить руками: в підвалі, незважаючи на санкції, продовжують роботи. Пан Довбня мріє, щоб у цьому підвалі розташувався архів установи. Микола Глухов на апаратній нараді попередив голову Автозаводського райвиконкому Володимира Коваленка щодо подальшого ремонту приміщення. Пан Коваленко лише здвинув плечами та підняв догори очі: «Ми дозволу не давали…». Схоже, протистояння Глухов-Коваленко триває. Прямо як Ющенко-Янукович.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх