«Пізанська вежа» без молодят

13.10.2006, 18:10 Переглядів: 2 542
Змін у післяшлюбній поведінці кременчужан ми не побачили.
Молодята “пізанську” бесідку в парку Мирe поки що обминають

«Після облаштування оглядового майданчика в парку Миру туди традиційно приїздять весільні кортежі», – заявив на апаратній нараді міськвиконкому голова Автозаводської районної ради Володимир Коваленко. Нам стало цікаво подивитись на щось новеньке в мистецтві «нагулювання апетиту» після шлюбної церемонії, а то молодят та їх гостей «вистачає», в основному, лише на «гномів» та вічний вогонь. «ТелеграфЪ» всю минулу суботу стирчав в парку Миру, але, як і один закоханий чолов’яга, що «намотував» кола навколо майданчика, так нікого і не дочекався. Навколо ходили лише ті, кому заміж вже пізно та «вигулювали» тих, кому ще надто рано.
Сама облаштована бесідка невільно нагадує Пізанську вежу, бо добряче нахилена вбік. Якщо піднятися до неї наверх, можна побачити там величезну «калюжу» білої фарби, а на колонах – написи про кохання учнів 30-го ліцею один до одного. Навколо розкидано недопалки, недоїдки, пляшки та залишки чорнобривців з клумби на сходах, що, мабуть, дарують один одному юні закохані.
Перехожі, яких «ТелеграфЪ» питав, чи приїздять сюди весілля, в один голос казали, що місце явно не дотягує до «паломницького», надто грубо все зроблено.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх