«Транспорт» переїхав у підвал

13.10.2006, 19:10 Переглядів: 1 629
Транспортний відділ міськвиконкому, який розміщувався на четвертому поверсі Кременчуцького міськвиконкому, «переселився» у цокольний поверх сусіднього будинку за адресою вул. Перемоги, 24/2 (поряд з магазином «Роксолана»). Тут функціонує також «Єдиний офіс», в якому, на відміну від транспортників, зроблено ремонт. Раніше в цих приміщеннях знаходилася школа цивільної оборони.

Транспортний відділ міськвиконкому, який розміщувався на четвертому поверсі Кременчуцького міськвиконкому, «переселився» у цокольний поверх сусіднього будинку за адресою вул. Перемоги, 24/2 (поряд з магазином «Роксолана»). Тут функціонує також «Єдиний офіс», в якому, на відміну від транспортників, зроблено ремонт. Раніше в цих приміщеннях знаходилася школа цивільної оборони. Керівник відділу Володимир Кургаєв, певне, від такого шоку пішов у відпустку. Заступник мера Сергій Бутко пояснив, що служба соціального захисту, яка з районних об’єдналася у міську, займатиме звільнені транспортниками приміщення.
Як пояснили у транспортному відділі, листи на їх адресу будуть, як і раніше, приймати у міськвиконкомі (пл.Перемоги,2). Телефони у відділу залишилися ті ж самі – 32047 та 36337.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх