«Вагонобудівний під прицілом-2»

19.10.2006, 22:10 Переглядів: 1 479
В минулому номері "Телеграфа" була надрукована стаття «Вагонобудівний під прицілом», в якій сповіщалося, що керівництво Крюківського вагонобудівного заводу не виключає можливого силового захоплення підприємства, але називає його малоймовірним. Стаття викликала резонанс. Днями редакція отримала лист від керівництва заводу, який друкується з невеликим скороченням..

'Шановна редакціє!

Прошу вас взяти до уваги кілька доповнень до статті «Вагонобудівний під прицілом» (№ 41 від 12 жовтня 2006 року).
Крюківський вагонобудівний завод має давні партнерські зв’язки з Кременчуцьким сталеливарним заводом, бо останній є основним постачальником крупного стального литва для виробництва вагонів.
Ділові зв’язки між підприємствами тривають вже понад 40 років, вони  вигідні обом сторонам і не залежать від того, хто на даний момент є директором чи головою правління.
Перерозподіл акцій, зміна власника – це справа суто самих акціонерів. При цьому ми не схвалюємо вирішення цих питань силовими протиправними методами. Для менеджменту підприємств головне – забезпечити виробництво усім необхідним, організувати випуск продукції у запланованих обсягах, дати колективу роботу і гарантовану заробітну плату.
Я уповноважений заявити, що правління Акціонерного товариства «Крюківський вагонобудівний завод» не робить ніяких пріоритетів щодо акціонерів Кременчуцького сталеливарного заводу. Для нас головне – продовжити нормальні ділові стосунки та партнерські взаємовідносини.

Голова правління ВАТ «КВБЗ» Віталій Єрмаков



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх