Меру висловили недовіру

26.10.2006, 17:10 Переглядів: 1 684
Громадські організації хочуть помститись меру за «пеньки» у парку МЮДа і відправити його у відставку.

Кілька громадських організацій висловили недовіру меру Кременчука Миколі Глухову. Звернення до депутатів на сесії міської ради, що відбулася 24 жовтня, озвучила голова комітету захисту конституційних прав громадян Людмила Шаповалова. Офіційно зняти міського голову з крісла громадські діячі хочуть, бо їм дуже шкода загублений парк МЮДа, що колись зеленів біля залізничного вокзалу. «Відбувся беззаконний, кричущий акт вандалізму – вирубка у центрі міста захисної екологічної зони від цехів «Кредмаш», «Шкірзаводу», - проголосила з трибуни пані Шаповалова. Ще вона звинуватила міського голову і його апарат у бездіяльності та «безпрецедентних діях», на які «заведена справа».
Громадські діячі залишили за собою право створити групу, що  збиратиме підписи проти Миколи Глухова. Втім, деякі громадські організації, підписи яких стоять під зверненням до депутатів, асоціюють із колишнім конкурентом міського голови на виборах - Володимиром Матициним. Тому існує думка, що їхні бурхливі виступи пов»язані не стільки з самим парком МЮДа, скільки з політикою. Та пан мер посміхаючись  зазначив, що до виборів ще далеко –  цілих п»ять років. Крім того  Микола Глухов наголосив, що рішення про будівництво затверджує не він, а депутати міськради: «Міська рада єдина, хто вирішує питання з будівництва, і благоустрою, і ніхто не має права змінити її рішення».

В пошуках корупціонера
Міська прокуратура і досі вивчає, хто ж винен у знищенні парку МЮДа. Тим часом, пані Шаповалова розповіла, що на заступника голови Крюковського райвиконкому Миколу Максимова за вирубку дерев у парку було складено протокол про корупцією, який направлено до суду. Лист, у якому це сказано, вона отримала з прокуратури Полтавської області.  Прокурор Кременчука Віктор Павлійчук каже, що про корупційні дії з боку пана Максимова можна буде говорити лише тоді, коли це буде визнано судом.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх