Нардеп Надоша запрошує

26.10.2006, 17:10 Переглядів: 1 675
Народний депутат України, член фракції Блоку Юлії Тимошенко в українському парламенті, екс-мер Кременчука Олег Надоша, у вівторок презентував свою громадську приймальню. Щоправда цього тижня нардеп відкрив відразу дві приймальні. Перша-в приміщенні Крюківського райвиконкому, кімната 16. Друга, особисто презентована пресі, розмістилася на першому поверсі в будинку 36/1 на вулиці Шевченка.
Уже цієї п'ятниці нардеп Надоша чекає кременчужан на прийомі у власній громадській приймальні

Народний депутат України, член фракції Блоку Юлії Тимошенко в українському парламенті, екс-мер Кременчука Олег Надоша, у вівторок презентував свою громадську приймальню. Щоправда цього тижня нардеп відкрив відразу дві приймальні. Перша-в приміщенні Крюківського райвиконкому, кімната 16. Друга, особисто презентована пресі, розмістилася на першому поверсі в будинку 36/1 на вулиці Шевченка. Вона працюватиме у робочі дні з 10 до 18, без перерви. Телефон 2-22-55.
В обох приймальнях працюватимуть секретарі-референти, які збиратимуть скарги та пропозиції, а потім передаватимуть їх нардепу. Сам пан Надоша спілкуватиметься з кременчужанами два рази на місяць у п'ятниці та суботи останнього тижня місяця. Перший прийом Олега Володимировича має відбутися в щойно відкритій приймальні на вулиці Шевченка вже цієї п'ятниці з 10 до 13 години.
Поміж тим, про відкриття своєї приймальні в Кременчуці заявила і нардеп, член фракції БЮТ, почесний президент ХК 'АвтоКрАЗ' Зоя Шишкіна. 'Це станеться наступного місяця. Хоча за мною закріплено Запоріжжя, а за Олегом Надюшею-Кременчук, я все одно буду додатково працювати і в Кременчуці',-сказала нардеп в інтерв'ю 'Телеграфу'.
До речі, обидва нардепи не мають жодних претензій один до одного у питанні відкриття приймалень, заявляючи, що чим більше в місті буде приймальних нардепів, тим простіше  пересічному городянину буде дістатися до влади і вирішити власні нагальні питання.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх