Які пільги має кременчуцький нардеп

26.10.2006, 17:10 Переглядів: 2 373
Народний депутат України, екс-мер Олег Надоша перебуваючи цього тижня в Кременчуці розповів журналістам про пільги, якими він користується як парламентарій.
У таких номерах мешкають нардепи в готелі 'Київ'

Народний депутат України, екс-мер Олег Надоша перебуваючи цього тижня в Кременчуці розповів журналістам про пільги, якими він користується як парламентарій.
Ну, по-перше, це помешкання. За його словами, з початку роботи в парламенті він мешкає в двохкімнатному номері київського готелю 'Київ', який коштує 640 грн. в день. Однак пан Надоша мріє про службове житло, тому вже написав заяву про його отримання. 'Можна було взяти компенсацію, чи отримати пільгове житло, яке потім приватизувати, однак я написав заяву на отримання службового житла. Його обіцяють дати в 2008 році',- заявив нардеп. До того ж Олег Надоша повідомив, що знімає в Києві квартиру для дорослого сина, який поступив в інститут міжнародних відносин.
Щодо інших пільг, то колишній кременчужанин також користується правом безкоштовного проїзду по країні: 'Квитки безкоштовні, це корисно. Я не багато, але ж їжу по країні в депутатських справах. Так би віддавав по 2-3 тисячи гривень щомісяця'.  А ось автомобілем з гаражу парламенту Олег Володимирович не користується: '18 годин на місяць можна їм користуватися. Цього місяця я ще не їздив на цих авто. Все на власному'.
Також нардеп повідомив пресі і про свою зарплату. Це 6900 гривень ставки, плюс доплата, як заступник голови комітету з питань сім'ї, молоді, спорту і туризму –1500 грн та 1000 гривень на виконання депутатських повноважень.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх