Володимир Каплін написав трактат

26.10.2006, 17:10 Переглядів: 2 171
Письменник-підприємець Володимир Каплін, який має власні погляди на сталі висновки багатьох наук, які він відобразив у власному трактаті "Реквієм недійсності"..
Письменник-підприємець Володимир Каплін, який має власні погляди на сталі висновки багатьох наук, які він відобразив у власному трактаті 'Реквієм недійсності'.

Доволі відомий у місті підприємець, ініціатор створення вітчизняної вантажівки 'КВ-400', а віднедавна ще й письменник Володимир Каплін днями презентував третю власно написану книгу. Після роману 'Істина одна, але у кожного своя' та збірника 'Думки та афоризми' він написав філософський трактат 'Реквієм недійсності'. Книга, тиражем тисячу екземплярів, побачила світ у київському видавництві 'Факт'. Автор, який презентував трактат минулої неділі у бібліотеці для дорослих, заявив, що писав його сім років, осмислюючи такі науки, як філософію, логіку, математику та інші. 'Ця книга-то термоядерний вибух для багатьох наук. У ній можна прочитати незвичні ідеї, які йдуть у розріз із сталими поглядами, незвичні погляди на істину. Прочитавши книгу, можна зазирнути вглиб себе. У книзі серед відповідей на питання, як народився Всесвіт, у  чому смисл життя, як розвивається держава, є пояснення безладу сьогоднішньої ситуації в державі. Все це від мислення. Політики мислять обмежено. Вони не розбираються ні в одній науці',- каже Володимир Каплін. Автор радить читати книгу, осмислюючи кожне слово, кожен абзац: 'Прочитав, утомився-відклади книгу. Потім відпочинь і читай знову. Я три місяці тому дав її читати чотирьом академікам, так ні один з них книгу ще не прочитав'.
Поміж тим автор заявив, що готує до друку вже наступну книгу 'Все про корупцію, і як з нею боротися'. Це повідомлення явно зацікавило присутніх на зустрічі керівників: голову Кременчуцької райдержадміністрації Івана Панасенка, президента АСМБР Андрія Мельника, головного лікаря кожвендиспансера Ірину Федько та інших. Один з керівників навіть насмішкувато сказав, що слід знати, з ким ділитися і ніякої корупції, але при цьому попрохав видати нову книгу якнайшвидше.

 



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх