"Європу" відкрили у Кременчуці

26.10.2006, 18:10 Переглядів: 1 613
19 жовтня у Кременчуці було урочисто відкрито перший спортивно-торгово-розважальний комплекс "Європа", який розмістився у приміщенні колишнього Будинку офіцерів, що на вулиці Леніна. Відкриваючи "Європу", голова Полтавської облради Олександр Удовіченко був просто шокований новобудовою, заявивши, що не бачив подібного торгово-розважального комплексу (ТРК) в області. Мер міста Микола Глухов побажав "Європі", аби її зали ніколи не порожніли, а почесний громадянин Кременчука Володимир Матицин зазначив, що комплекс, створений на європейському рівні, може зацікавити публіку на всі смаки. Дійсно, там можна відпочити в диско -барі "Ваніль", ресторані "Пікасо", пабі "Августин" чи то в лобі-барі.

19 жовтня у Кременчуці було урочисто відкрито перший спортивно-торгово-розважальний комплекс 'Європа', який розмістився у приміщенні колишнього Будинку офіцерів, що на вулиці Леніна. Відкриваючи 'Європу', голова Полтавської облради Олександр Удовіченко був просто шокований новобудовою, заявивши, що не бачив подібного торгово-розважального комплексу (ТРК) в області. Мер міста Микола Глухов побажав 'Європі', аби її зали ніколи не порожніли, а почесний громадянин Кременчука Володимир Матицин зазначив, що комплекс, створений на європейському рівні, може зацікавити публіку на всі смаки. Дійсно, там можна відпочити в диско -барі 'Ваніль', ресторані 'Пікасо', пабі 'Августин' чи то в лобі-барі. У торгово-розважальному комплексі можна і скупитися, залишивши дитину в дитячій кімнаті. Окремо своїх прихильників має знайти зал більярду чи боулінг-центр. Все це на власні очі могли побачити гості відкриття. І не лише побачити, але й, наприклад, пограти. У день урочистого відкриття для публіки було все безкоштовно. Проте, для прикладу, час гри в боулінг-центрі вже з наступного дня коливався в залежності від часу доби-від 49 гривень зранку до 169 грн. увечері.
До речі, про цифри. Як каже директор ТРК Сергій Кузнєцов, загальна площа 'Європи' складає 4 000 кв.м. Колектив нараховує 47 чоловік. Загалом ТРК обслуговуватиме 200 чоловік. Середня зарплата в ТРК складатиме 1250 грн, плюс повний соціальний пакет.
Працюючи під гаслом-'Тепер важливо, де ти відпочиваєш', 'європейці' не забули і про своїх прихильників. У день відкриття переможниця конкурсу на кращу назву ТРК - Надія Місяченко отримала ноутбук, а фотограф В'ячеслав Герасименко виграв подорож до Чехії.
Усіх інших гостей того вечора також чекали сюрпризи-зустрічі із знаменитостями. Спочатку всіх порадував Денис Манжосов (команда КВК '95-ий квартал'), потім заспівав Віталій Козловський, а наостанок дискотеку проводили ді-джеї з Москви та Києва.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх