Як впливає на вас зміна часу з літнього на зимовий?

26.10.2006, 18:10 Переглядів: 1 451
- Звичайно ж, в організмі йде збій. Восени це приємніше трохи. Бо можна на годину більше поспати. А весною особливо важко.

Лєна, менеджер з реклами

- Звичайно ж, в організмі йде збій. Восени це приємніше трохи. Бо можна на годину більше поспати. А весною особливо важко. Я чула, що на дітей це діє негативно. І взагалі це – вплив на біологічний годинник людини. Збивається ритм. Адже людина звикає в якийсь час вставати, збиратися, йти на роботу.

Сергій, зварювальник

- Мене це мало турбує. Годинник переводжу, як всі. Але мене більше хвилює зараз виховання доньки. Їй якраз рік виповнився. Вона нам сама час призначає. Коли спати, коли гуляти, коли прокинутися, коли поїсти. А сам я звик рано вставати. Можу пізно лягти і рано встати. Хто-зна навіщо взагалі той час переводять. Мені здається, що просто комусь треба чимось займатися, от і вирішили зібрати бригаду, яка займається часом. Раніше жили якось без цього.

Міша, студент

- Я не звертаю на це увагу. А куди його переводять? Назад чи вперед? Було пару разів, що не так перевів годинник і прийшлося запізнитися. Погано, якщо назад. Бо так виходить, що увечері темнішає раніше. По любому.

Люда, домогосподарка

- Дискомфорт відчувається. Особливо увечері, коли практично на годину раніше стає темно, то мені не дуже подобається ходити по темних вулицях. А доводиться. До того ж у мене ще й господарство – курочок та індичок тримаю. Отож раніше треба встигати поратися. Це теж не надто зручно. Вони ж годинник не переводять, так і живуть за своїм часом. І електроенергія не економиться. Увечері раніше світло вмикаємо.

Ірина, вихователька

- Я вже звикла за стільки років. А от діти, я вважаю, від цього страждають. Вони звикли за літо жити в певному ритмі. І країні від цього мало економії. А я за електроенергію дійсно взимку сплачую менше. Влітку за рахунок поливу городів більше електроенергії витрачається. Так зате, коли годинник переводять, діти-студенти більше користуються світлом.

 

 



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх