Пенсiя: кому i коли?

9.11.2006, 20:11 Переглядів: 1 630
За новими графiками, встановленими обласними пенсiйними фондами, останнiй термiн виплати пенсiї – 25 число кожного мiсяця..

Пенсіонери, які працюють, пенсію отримуватимуть в останню чергу

Виплата пенсій кременчужанам відтепер відбуватиметься не в конкретні дні, як було останні роки, а залежно від надходжень коштів у Пенсійний фонд. Є кошти – виплатять. Немає – почекайте. Коли ж тепер пенсiонери отримуватимуть пенсiї? Про це 'ТелеграфЪ' запитав Віру Зосим, начальника управління Пенсійного фонду України в Крюківському районі міста Кременчука.
– Чому ухвалено рiшення про змiну графiкiв виплати пенсiй?
– Крюківський район на 129% самозабезпечує наповненість районного пенсійного фонду. Проте всі зібрані кошти ми відсилаємо до Києва, а звідти до Полтави, а потім до нас надходять кошти на виплату пенсій. Тому всім одночасно виплатити пенсії на початку місяця неможливо. Таким чином, ми змушенi виплачувати пенсiї рiзним категорiям пенсiонерiв у рiзнi днi.
– А чи могли б ви назвати конкретнi дати?
– На жаль, нi. Ми не можемо передбачити, скiльки саме грошей надiйде на нашi рахунки у певний день. Однак можу сказати, що у першi днi мiсяця, з 2 до 10 листопада, грошi виплачуватимуться учасникам бойових дій, пенсiонерам-iнвалiдам, ветеранам. У другу чергу, з 10 до 20 числа, виплачуватимемо пенсії тим пенсіонерам, якi не працюють. Ну, а пенсiонери, якi працюють, отримуватимуть грошi до 25-го числа.
Віра Зосим радить пенсiонерам не драматизувати подiї і впевнена, що затримок з виплатами пенсій бути не повинно. 'Пам'ятайте, що 25 число – останнiй термiн отримання пенсiї. Ця дата передбачена законодавством', – зазначила вона.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх