Про хороші справи Автозаводського виконкому

9.11.2006, 20:11 Переглядів: 1 426
Члени Автозаводського виконкому показували депутатам туалети, у які пішли отримані від оренди освітянських приміщень кошти..
Ось куди пішли кошти, отримані від оренди освітянських закладів Автозаводського району

Нещодавно на Автозаводський райвиконком «наїхали» колеги-депутати. Спеціально створеній комісії, яка вивчала, куди йдуть гроші від оренди освітянських приміщень та комунального майна, робота товаришів з райвиконкому не сподобалась. Вони навіть хотіли віддати матеріали перевірки до прокуратури. Але на сесії міської ради передумали, і вирішили попрацювати ще. Товариші з райвиконкому, щоб показати всю безглуздість і необґрунтованість наклепів, минулого четверга зібрали купку журналістів та депутатів і повезли їх по «місцях слави» Автозаводського району

Мандри туалетами міста
«Туалет не працює», – такою табличкою зустрів нас об’єкт №1 у школі №24. Журналісти кинулись фотографувати. «Ви це зняли, ви це зняли?» – злорадно допитувався депутат Денис Терещенко. «Та це просто табличку забули зняти!» – не розгубився заступник голови Автозаводського виконкому Григорій Брижаха. Голосно сперечаючись, депутати та працівники міськвиконкому заповнили туалетний простір. Туалет дійсно сяє, як нова копійка. Поважні панове із серозним видом позаглядали в кабінки, покрутили краники, погомоніли і повиходили. Працездатність туалету ніхто перевіряти не став. «Ми – нічого для себе, – переконували журналістів автозаводці. – Все для освіти! Все дітям!» «Зайдіть ще до їдальні, – нацьковував тим часом пан Терещенко. – Там взагалі жах!». Ще однією гордістю автозаводу стала котельня цієї школи. Щоправда, чоловік, який зустрів високих гостей, з порога одразу виклав їм, що з квітня не отримує зарплату. Два заповзятих товариші – Денис Терещенко та Василь Чурсін – одразу ж кинулись діставати автозаводців з цього приводу. Втім, якихось зрозумілих коментарів, чому у котельні сидять без зарплати, ми не почули.
Ще два туалети нам продемонстрували у школі №2. «Туалет жіночий!», – відчиняючи двері, проголосив пан Брижаха. А потім роздивились і чоловічий.
«Місцями слави» автозаводу їздили на автобусі. Всі, крім панів Терещенка та Чурсіна. Вони пересувались власним авто.
А тим часом пан Брижаха не на жарт розійшовся. «Чого він! Мовби йому нема чого закинути! У нього 42 земельні ділянки по місту!», – обурювався він, їдучи в автобусі на адресу свого колеги Дениса Терещенка. Виговорившись на цю тему пан Брижаха переключився на журналістів: «І ніхто не скаже, що по-хазяйськи зроблено! Ніхто ані рядочка не написав про те хороше, шо є!». Чого ж? Залюбки пишемо: туалети в автозаводі дійсно чудові!  Єдине зауваження – діти засмучуються, що це творіння довелось чекати два роки.

 

Їдальня та спортзал

На ремонт та реконструкцію їдальні пішло майже 169 тисяч гривень

Біля ліцею №4 повним ходом іде будівництво. Суперечка плавно перетікає у стіни шкільної їдальні. Миле й затишне кафе наповнюється шумом голосів.
«І зверніть увагу, – наголошує заступник голови райвиконкому Ольга Шиян. – Міськво ще нічого не зробило, всі ремонти у школах були проведені виконкомом.
– Та не розповідайте, – відмахується жінка з міськво. У бій вступають чоловічі голоси, тому почути хто що зробив стає важко.
Далі везуть подивиться на реконструйований спортзал ДЮСШ №2. Голоси, що наперебій розповідають про заслуги перед батьківщиною, розносяться залом. Діти, побачивши почесну комісію, тихенько спортзал покидають.

Автозаводу поставили «добре»
Підсумки роботи підбивали, сидячи у кабінеті української мови та літератури. Денис Терещенко доповів, що претензій до автозаводців немає. І поставив їм оцінку «добре». Крім цього, депутати обговорили кілька пропозицій: створення міждепутатської комісії з формування бюджету та можливість створення ради директорів, яка б контролювала,  куди йдуть кошти від оренди шкіл. Після того, як спеціальна комісія внесе корективи у висновки, питання буде розглядатись на сесії міської ради, яка і вирішить долю автозаводчан.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх