На реконструкцію Першотравневої потрібно 10 мільйонів

9.11.2006, 21:11 Переглядів: 1 441
Вулицю Першотравневу потрібно розширювати. Коштів на це немає. Хіба що передати вулицю на баланс держави. А разом з нею ще 30 вулиць міста.
Вулиця Першотравнева одна з найнавантаженіших вулиць міста. План її реконструкції був розроблений ще близько 10 років тому

'10 мільйонів гривень коштуватиме реконструкція вулиці Першотравневої. Її потрібно розширювати. Однак на місці розширення стоїть 'Віком'. До того ж коштів таких у нас немає', – заявив міський голова Микола Глухов під час засідання виконкому, у вівторок, 7 листопада. Як вихід, мер пропонує передати транзитні автомагістралі міста з балансу комунальної власності до державної. 'Якщо віддати 'Облавтодору', вони повинні проводити ремонт. У них на це більше можливостей', – впевнений мер.
До речі, як повідомили 'Телеграфу' в шляхово-ремонтно-будівельному управлінні, останній проект з реконструкції вулиці Першотравневої був розроблений років десять тому і наразі потребує доопрацювання. Проектом передбачалося розширити проїзну частину та замінити по вулиці всі підземні комунікації. В управлінні погоджуються з пропозицією мера про передачу доріг у власність держави, мотивуючи це більшим фінансовим забезпеченням. Але стурбовані тим, що в подальшому ремонтами доріг почнуть займатися не місцеві організації, а заїжджі, від чого місцевий бюджет лише втратить.
Віце-мер Сергій Бутко зазначив, що транзитних автомагістралей, які можуть бути передані державі, нараховується у місті близько 30. Серед них вулиці Київська, Московська, 60-річчя Жовтня, Лейтенанта Дніпрова та інші.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх