Колишнього керівника УБОЗу суд поновив на посаді

9.11.2006, 21:11 Переглядів: 1 689
Колишній начальник Полтавського обласного управління по боротьбі з організованою злочинністю, перший заступник начальника облуправління міліції Олександр Плужник рішенням суду поновлений на роботі. "Є таке рішення суду. Воно центральним апаратом МВС не оскаржено. Більше коментувати не буду.

Колишній начальник Полтавського обласного управління по боротьбі з організованою злочинністю, перший заступник начальника облуправління міліції Олександр Плужник рішенням суду поновлений на роботі. 'Є таке рішення суду. Воно центральним апаратом МВС не оскаржено. Більше коментувати не буду. Це справа міністерства', – каже начальник обласного управління міліції Сергій Авраменко.
Нагадаємо, під керівництвом пана Плужника Полтавський УБОЗ здобув недобру славу. Зокрема, у 2003 році співробітники УБОЗ МВС у Полтавській області затримали громадянина Цисельського, що приїхав у Полтаву в особистій справі. Працівники міліції вимагали від нього безпідставно взяти на себе провину за здійснення нерозкритих злочинів, зокрема, зізнатися в організації крадіжок нафтопродуктів із трубопроводів області. Після жорстокого побиття та катувань Цисельський помер.
Уже після помаранчевої революції, на численних прес-конференціях міністр внутрішніх справ Юрій Луценко наголошував на тому, що за жодних обставин Плужник не працюватиме на попередній посаді. Але міністру поки що не до пана Плужника, у нього самого проблеми.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх