Претендентів на посаду мера Полтави знов поменшало

21.11.2006, 09:11 Переглядів: 1 827
Кандидат на посаду міського голови Полтави Ігор Михайлюк за власним бажанням відмовилися юалотуватися в мери Полтави.
Як каже сам екс-секретар міськради Полтави, голова ради директорів фірми "Надія", член партії регіонів він зробив це на користь іншого кандидата - голови Київської райради Полтави Віктора Животенко.
"Зваживши всі за і проти я приняв не легке для себе, але в цій ситуації, вважаю, єдине правильне рішення-відмовитися від подальшої участі у виборах на корист кандидата на посаду міського голови Віктора Животенка",- сказав Ігор Михайлик
Нагадаємо, днями Полтавська міська виборча комісія зняла з виборчої гонки кандидатуру Олександра Мамая, який також залишив виборчі перегони за власним бажанням і заявив, що підтримує Віктора Животенко..

Кандидат на посаду міського голови Полтави Ігор Михайлюк за власним бажанням відмовилися юалотуватися в мери Полтави. Як каже сам екс-секретар міськради Полтави, голова ради директорів фірми 'Надія', член партії регіонів він зробив це на користь іншого кандидата - голови Київської райради Полтави Віктора Животенко. 'Зваживши всі за і проти я приняв не легке для себе, але в цій ситуації, вважаю, єдине правильне рішення-відмовитися від подальшої участі у виборах на корист кандидата на посаду міського голови Віктора Животенка',- сказав Ігор Михайлик Нагадаємо, днями Полтавська міська виборча комісія зняла з виборчої гонки кандидатуру Олександра Мамая, який також залишив виборчі перегони за власним бажанням і заявив, що підтримує Віктора Животенко.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх