Депутати Полтавської міськради планують подати позов в суд на "5 канал"

21.11.2006, 09:11 Переглядів: 2 059
17 депутатів Полтавської міськради від БЮТ, НСНУ, КПУ та СПУ поширили заяву "про безпрецедентне використання штабами кандидатів брудних передвиборчих технологій в останні дні перед виборами Полтавського міського голови, який пройдуть 26 листопада".
У тексті заяви сказано, що депутати міськради звернулися в Октябрський райсуд Полтави з позовом до "5 каналу", вимагаючи спростування неправдивої інформації, яка була поширена в ефірі 19 листопада. За їх даними, по "5 каналу" було показано фільм, де в негативному світлі показаний секретар Полтавської міськради, кандидат на пост мера Андрій Матковський. Депутати вважають, що у фільмі його обвинуватили в корупції, сутенерстві , незаконному продажі 55,6 га землі в Полтаві на території колишніх артскладів.

17 депутатів Полтавської міськради від БЮТ, НСНУ, КПУ та СПУ поширили заяву 'про безпрецедентне використання штабами кандидатів брудних передвиборчих технологій в останні дні перед виборами Полтавського міського голови, який пройдуть 26 листопада'. У тексті заяви сказано, що депутати міськради звернулися в Октябрський райсуд Полтави з позовом до '5 каналу', вимагаючи спростування неправдивої інформації, яка була поширена в ефірі 19 листопада. За їх даними, по '5 каналу' було показано фільм, де в негативному світлі показаний секретар Полтавської міськради, кандидат на пост мера Андрій Матковський. Депутати вважають, що у фільмі його обвинуватили в корупції, сутенерстві , незаконному продажі 55,6 га землі в Полтаві на території колишніх артскладів. У сюжеті фільму подається інтерв'ю із представником штабу кандидата на посаду мера Віктора Животенка В'ячеславом Скрябіним, а також інтерв'ю з кандидатом Ігорем Михайлюком, який 20 листопада зняв свою кандидатуру на користь Животенка. Депутати вважають, що наклеп, який є у фільмі, відноситься не тільки до А. Матковського, а й до його родині й близьких, а також кидає тінь на всіх депутатів Полтавської міськради. Депутати зажадали від адміністрації телеканала надати їм до 24 листопада ефірний час для спростування цієї інформації.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх