Депутати Автозаводської райради затвердили структуру та чисельність апарату ради та виконкому

21.11.2006, 16:11 Переглядів: 1 525
Сьогодні, 21 листопада депутати Автозаводської райради зібралися на чергову сесію аби розглянути 30 питань порядку денного. Баталії розгорнулися навколо питання "Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та виконкому".
В проєкті рішення було запропановано аби у голови райвиконкому було три заступника, а не два, як є зараз.
Керуючий справами виконкому Михайло П"ятенко розповів депутатам, що пропонується залишити таку ж структуру як і була в попередні скликання на чолі з головою (Володимир Коваленко), першим заступником голови райради (вакансія), заступником голови райради (Григорій Брижаха), заступником по раді (Ольга Шиян) та керуючим справами виконкому (Михайло П"ятенко).

Сьогодні, 21 листопада депутати Автозаводської райради зібралися на чергову сесію аби розглянути 30 питань порядку денного. Баталії розгорнулися навколо питання 'Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та виконкому'. В проєкті рішення було запропановано аби у голови райвиконкому було три заступника, а не два, як є зараз. Керуючий справами виконкому Михайло П'ятенко розповів депутатам, що пропонується залишити таку ж структуру як і була в попередні скликання на чолі з головою (Володимир Коваленко), першим заступником голови райради (вакансія), заступником голови райради (Григорій Брижаха), заступником по раді (Ольга Шиян) та керуючим справами виконкому (Михайло П'ятенко). 'Аналогічна структура затверджена в Крюківському районі',- заявив пан П'ятенко. Депутат, віце-мер Василь Хоменко запропонував аби третій заступник з метою зменшення чисельності службовців став ще й начальником управління. Йому парирували депутати Лариса Сквирка , Володимир Сироватко, Костянтин Брижаха . Слово взяв і сам голова райвиконкому Володимир Коваленко, який заявив, що наразі йому тяжко працювати. Мовляв, то хтось у відрядженні, хтось хворіє, хтось на навчанні, а питання вирішувати слід. Пыд час голосування затвердити структуру управління не вийшло. 'За' набралося 23 голоси при потрыбних 26. Почали переголосовувати. Не вистачило лише одного голосу. Володимир Коваленко сказав, що питання слід доопрацювати і депутати перейшли до розгляду інших справ. Але через кілька хвилин в зал увійшов ще один депутат. Всі пожвавішали і стали вимагати пер голосування. Під час нього і було набрано 26 необхідних голосів. Щодо персоналії вакантної посади заступника, то Володимир Коваленко не назвав жодного прізвища, заявивши, що він ще не визначився з кандидатурою. Прийнявши рішення про структуру управління депутати автоматично затвердили чисельність апарату ради та виконкому в кількості 83 осіб.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх