Полтавська облдержадміністрація оголосила конкурс на перевезення пасажирів

22.11.2006, 11:11 Переглядів: 2 004
Полтавська обласна державна адміністрація оголосила конкурс на перевезення пасажирів автобусами на маршрутах загального користування оборотними рейсами в звичайному режимі. На конкурс виставлено 28 маршрутів, що працюватимуть приміськими та міжміськими маршрутами.
Серед них: Кременчук-Оржиця, Полтава-Миргород, Кременчук-Озера, Кременчук-Лубни, Полтава-Бруесівка, Котельна-Полтава, Лубни-Ромодан та інші.
Основні умови здійснення перевезень для переможців конкурсу: вартість проїзду пасажирів при роботі у звичайному режимі-за затвердженими тарифами.

Полтавська обласна державна адміністрація оголосила конкурс на перевезення пасажирів автобусами на маршрутах загального користування оборотними рейсами в звичайному режимі. На конкурс виставлено 28 маршрутів, що працюватимуть приміськими та міжміськими маршрутами. Серед них: Кременчук-Оржиця, Полтава-Миргород, Кременчук-Озера, Кременчук-Лубни, Полтава-Бруесівка, Котельна-Полтава, Лубни-Ромодан та інші. Основні умови здійснення перевезень для переможців конкурсу: вартість проїзду пасажирів при роботі у звичайному режимі-за затвердженими тарифами. Розмір плати за участь у конкурсі (за кожен об'єкт конкурсу) становить 170 грн. Заявки до конкурсного комітету облдержадміністрації та необхідні документи до участі у конкурсі приймаються до 8 грудня за адресою: Полтава, Жовтнева, 45, кімн. 608. Отримати бланки заяв, довідки про час конкурсу можна в ДП 'Полтаваавтотранссервіс' за адресою: Полтава, вулиця Чапаєва, 9-А. Тел 7-22-37 Конкурс відбудеться в приміщенні облдержадміністрації 12 грудня о 14-00, кімн. 333.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх