30 листопада депутатам розкажуть про новий генплан міста

23.11.2006, 09:11 Переглядів: 2 250
На 30 листопада планується проведення розширеного семінару з депутатами міської ради із залученням проектантів інституту “Київсоюздорпроект”, головного архітектора області, інших спеціалістів в галузі містобудування. На семінарі планується розглянути дві теми: перша – завершення робіт з корегування генплану, друга – ТЕО мосту.
Як відомо, генплан Кременчука був розроблений наприкінці 80-х років, проходив обговорення у 1991 році, затверджений в лютому 93-го року. Але він розроблявся на старій нормативній базі і сьогодні не відповідає сучасним вимогам.

На 30 листопада планується проведення розширеного семінару з депутатами міської ради із залученням проектантів інституту “Київсоюздорпроект”, головного архітектора області, інших спеціалістів в галузі містобудування. На семінарі планується розглянути дві теми: перша – завершення робіт з корегування генплану, друга – ТЕО мосту. Як відомо, генплан Кременчука був розроблений наприкінці 80-х років, проходив обговорення у 1991 році, затверджений в лютому 93-го року. Але він розроблявся на старій нормативній базі і сьогодні не відповідає сучасним вимогам. Як повідомила прес-служба міськвиконкому, на семінарі київські проектанти представлять транспортну схему, схему червоних ліній, модель генерального плану, генеральний план, схему інженерних мереж, схему зонування і інші матеріали. Все це буде носити характер учбового семінару для депутатів, з детальною розповіддю про генеральний план і про його складові з визначення магістральних вулиць, вулиць районного значення. і всіх основних житлових коридорів із встановленням їх червоних ліній – з урахуванням можливих знесень тих чи інших об’єктів, які входять в цю зону. Протягом місяця депутати міськради матимуть можливість внести свої зауваження та пропозиції у відповідності з законодавчою та нормативною базою.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх