Хто і навіщо спровокував голодомор в Україні в 30-х роках?

26.11.2006, 18:11 Переглядів: 1 906
Василь, водій:
– Уряд. Тоді ж при владі Сталін був! Але точно сказати не можу.

Василь, водій:

– Уряд. Тоді ж при владі Сталін був! Але точно сказати не можу. Ми ж у школах тоді цього не вчили.  А мій дід через голодомор пройшов, ледве вижив. Але він дуже не любив про це розмовляти, та тоді й не заведено було про це говорити вголос, боялися люди. 

 

Тетяна, робітниця:

– Я вважаю, що спровокував його Сталін. Цей голодомор – точно геноцид проти українського народу. Головна його ціль – знищити людей. Як я читала про Сталіна, він був хворою людиною, у нього були і шизофренія, і параноя. Я досі не розумію, за якими параметрами його допустили до влади.

 

Наталя, домогосподарка:

– Це зробило тодішнє керівництво держави. Напевно, Сталін. Він мав на меті знищити всю націю, придушити людей, щоб мати владу над ними. Можливо, я помиляюсь, але всі ж знають, що сам Сталін був не зовсім нормальною людиною, то як можна говорити, навіщо він це зробив і що в той час було у нього в голові?

 

Дмитро, експедитор:

– Скоріш за все, це був сталінський режим. Але одна справа, хто це замовив, а зовсім інша – хто виконував ці накази. Я вважаю, що весь світ повинен визнати, що цей голодомор став справжнім геноцидом проти нашого народу. Голодомор спричинила боротьба з християнством, яке заважало владі.

 

Марина, промоутер:

– Я пам’ятаю, коли ще в школі нас водили на виставку, присвячену голодомору, це було жахливо! Я вважаю, що це страхіття зробив Сталін. Напевне, він хотів знищити самосвідомість українців. Та й замученими голодом людьми набагато легше управляти та підкоряти їх.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх