Третій не зайвий

26.11.2006, 18:11 Переглядів: 1 396
Депутати Автозаводської райради погодилися надати голові райвиконкому трьох заступників. Загалом апарат ради та виконкому тепер складається із 83 осіб..


21 листопада депутати Автозаводської райради зібралися на чергову сесію, аби розглянути 30 питань порядку денного. Найрезонанснішим було питання 'Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та виконкому'. Керуючий справами виконкому Михайло П’ятенко запропонував депутатам залишити таку ж структуру як і була в попередні скликання: голова (Володимир Коваленко), перший заступник голови райради (вакансія), заступник голови райради (Григорій Брижаха), заступник по раді (Ольга Шиян) та керуючий справами виконкому (Михайло П’ятенко). 'Аналогічна структура затверджена в Крюківському районі', – заявив пан П’ятенко.
Проте саме навколо вакантної посади третього заступника і розгорілися пристрасті. Депутат, віце-мер Василь Хоменко запропонував, аби третій заступник став ще й начальником управління. Мовляв, таким чином кількість службовців зменшиться. Йому парирували депутати Лариса Сквирка ('мені бракує третього заступника аби вирішувати нагальні питання'), Володимир Сироватко ('в міськвиконкомі заступників не поменшало'), Костянтин Брижаха ('на комісіях всі погодилися з третім заступником, а вас, Василь Петрович на засіданні не було').
Слово взяв і сам голова райвиконкому Володимир Коваленко, який заявив, що наразі йому тяжко працювати. Мовляв, то хтось у відрядженні, хтось хворіє, хтось на навчанні, а питання вирішувати треба. Василю Хоменку нагадали, що у мера вісім заступників і жоден з них не суміщає посади. Депутати голосували тричі. Ні з першої (23 голоси при необхідних 26), ні з другої спроби рішення не пройшло. При другому голосуванні не вистачило одного голосу. Володимир Коваленко зняв питання на доопрацювання, але… До зали увійшов ще один депутат і до злощасної вакансії третього заступника повернулися знову. З третьої спроби рішення набрало 26 необхідних голосів.
Щодо персоналії, то Володимир Коваленко не назвав жодного прізвища, заявивши, що з кандидатурою заступника він ще не визначився.
Автоматично депутати затвердили чисельність апарату ради та виконкому у кількості 83 осіб.  Вийшло, що на одного посадовця припадає 2 357 мешканців району. Для порівняння, у Крюківському районі на одного посадовця припадає 1 660 чоловік.

 



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх