«Холера з ними, я заплачу…»

26.11.2006, 18:11 Переглядів: 3 234
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко готовий платити штрафи за Плужника і Ко лиш би ті не сіли знову у свої крісла.
Луценко – Плужник. Хто кого?

Поновлений на роботі рішенням суду колишній начальник Полтавського обласного управління по боротьбі з організованою злочинністю, перший заступник начальника облуправління міліції Олександр Плужник ніяк не приступить до виконання своїх обов'язків. Виявляється, міністр внутрішніх справ Юрій Луценко тримає своє слово. Нагадаємо, колись він публічно пообіцяв, що за жодних обставин пан Плужник не працюватиме на попередній посаді. Минулої середи під час засідання комітету Верховної Ради по боротьбі з організованою злочинністю і корупцією міністр заявив, що більшість звільнених ним минулого й цього року співробітників міліції причетні до катувань і крадіжок. Сьогодні ж вони роблять спроби повернути старі порядки.
Він також визнав, що у багатьох з них є рішення суду про поновлення на посадах. Луценко каже, що згоден згодний платити штраф за невиконання рішень суду, аби лише вони не працювали в міліції.
– На мене наклали за одного 'діяча' 300 гривень штрафу. Холера з ними, я ці 300 гривень заплачу, але я не хочу бачити у своєму підпорядкуванні керівника УБОП області, якого журналісти й прості громадяни обвинувачують у масових катуваннях. Штрафи я готовий платити. Завдяки Юлії Тимошенко в мене нормальна зарплата, – заявив Луценко.
Нагадаємо, під керівництвом пана Плужника Полтавський УБОЗ здобув недобру славу. Зокрема, у 2003 році співробітники УБОЗ МВС у Полтавській області затримали громадянина Цисельського, який приїхав у Полтаву в особистій справі. Міліціонери вимагали від нього безпідставно взяти на себе провину за здійснення нерозкритих злочинів, зокрема, зізнатися в організації крадіжок нафтопродуктів із трубопроводів області. Після жорстокого побиття та катувань Цисельський помер.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх