Штаб кандидата в мери Полтави Віктора Животенко прохає суд не оголошувати підсумки виборів мера міста і зняти з виборів претендента на перемогу

27.11.2006, 09:11 Переглядів: 2 259
Про це пресі повідомив представник штабу В.Животенко Микола Кульчинський.
"Ми виявили карусель по масовому підкупу виборців штабом супротивника. Це сталося на 87 виборчій дільниці, в гуртожитку, де голосують студенти Полтавської медакадемії (вул.

Про це пресі повідомив представник штабу В.Животенко Микола Кульчинський. 'Ми виявили карусель по масовому підкупу виборців штабом супротивника. Це сталося на 87 виборчій дільниці, в гуртожитку, де голосують студенти Полтавської медакадемії (вул. Кагамлика, 37-А). Затримано студента, який мовляв організував «карусель», видавав студентам гроші за голосування на користь кандидата та відмічав ці данні у відомості',- каже М.Кульчинський. Як стверджується у позові, установлений і представник штабу А. Матковского, який з автомобіля, припаркованного поруч із ділянкою, координував роботу щодо підкупу виборців. Студента, що видавав гроші виборцям, доставили в штаб В. Животенко, де він, дав показання. 'Ми подали заяву до комісії і суду. У комісії просимо до рішення суду по цьому факту не оголошувати підсумки виборів. У суда прохаємо зняття з реєстрації Андрія Маяковського',- каже М. Кульчинський. Голова територіальної виборчої комісії Василь Похилюк заявив, що знає про заяву, що надійшла в суд. Він вважає це провокацією пославшись на те, що дуже 'наївно' і показово затриманий студент видавав кошти. В штабі А. Маяковського також вважають дії студента провокацією. Вчора ввечері прокуратура Полтави вже порушила кримінальну справу по ст.157 ч.1 КК України (перешкода здійсненню виборчого права й факт масового підкупу виборців). Нагадаємо, за попередніми даними комітету виборців України на виборах мера Полтави лідирує в.о. міського голови, секретар мыськради Андрій Матковський. Як повідомили в комітеті, за станом на дві години ночі, представниками КВУ було оброблено 66% протоколів. За їх даним, 53,1% виборців проголосували за А. Матковського. За голову Київської райради Полтави Віктора Животенко – 27,1%. Голові ради директорів Полтавського міжгалузевого регіонального консорціуму 'Енергомед' Андію Баранову віддали свої голоси 7,5% виборців. Проти всіх проголосувало 4,8%. На ділянки в день виборів прийшло 37% виборців. Нагадаємо, на посаду мера Полтави претендувало 10 кандидатів. У Полтаві 134 виборчих дільниці й близько 238 тис. виборців.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх