"Даёшь артиллерию..."

3.12.2006, 21:12 Переглядів: 1 422
Міські депутати 28 листопада, посперечавшись, вирішили визнати використання Автозаводським райвиконкомом комунального майна незадовільним та передати матеріали перевірки до прокуратури..

Майже півтори години народні обранці на сесії міськради 28 листопада сперечалися щодо висновків робити тимчасової контрольної комісії по перевірці використання Автозаводським райвиконкомом комунального майна та коштів від нього. Співголова комісії Василь Хоменко зачитав факти, які, на думку багатьох членів комісії, призвели до порушень норм чинного законодавства.
Щоправда, голова райвиконкому Володимир Коваленко продемонстрував депутатам лист з прокуратури, в якому вказано, що в діях райвиконкому порушень не виявлено і намагався перевести розгляд питання із соціальної площини в політичну – мовляв, це політичне замовлення. Про те, що між мером та Володимиром Коваленком є непорозуміння заявив і депутат Микола Черниш.
– Цей конфлікт треба погасити. Це не політика, це протистояння. Якщо ми зараз не загасимо конфлікт, почнеться наступний етап війни. Піде артилерія, полетять снаряди...', – каже миротворець Черниш.
– Яка тут політика, коли вчителі сиділи без відпускних, а ви ремонтуєте приміщення на Бойка, 15. Коли ви використовуєте кошти від оренди на меблі. Жалюзі, ремонти райвиконкому... Пріоритет для райвиконкому – не громадяни, не діти, а в даному випадку окремі особисті інтереси, – емоційно не погоджувався з політичним визначенням депутат Олександр Урін.
Категорично відмітає політичне протистояння і мер Микола Глухов. 'Вас би на перевиховання до Кукоби... Створили своє місто в місті. Нагадую, є закон про місцеве самоврядування де чітко сказано, що райони знаходяться в місті, а не самі по собі', – обурювався 'розпоясаністю' автозаводської влади Микола Глухов.
Після майже півторагодинної суперечки депутати визнали використання Автозаводським райвиконкомом комунального майна незадовільним і вирішили передали накопичені справи до прокуратури.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх