"Форум" і "СКМ" виграли суд по сталеливарному

3.12.2006, 22:12 Переглядів: 1 433
16 листопада Апеляційний суд Києва визнав недійсними всі рішення, ухвалені на позачергових загальних зборах акціонерів сталеливарного заводу, які відбулися 17, 29 травня, 2 та 9 червня у Дніпропетровську, а також визнав недійсними рішення ЗАТ "Холдингова компанія " Теко-Дніпрометиз" про скликання таких зборів акціонерів. Цього ж дня, 16 листопада, це рішення набуло чинності.
Нагадаємо, на зборах 29 травня акціонери, що представляють інтереси груп "ТАС" і "Приват", призначили головою правління заводу Дмитра Черненка — замість Олександра Холошина.
Поміж тим, наразі підприємством керує пан Холошин  (близький до групи банку "Форум"), який 5 вересня згідно з рішенням суду, та за підтримки виконавчої служби й спецпідрозділів міліції повернувся у крісло голови правління.

16 листопада Апеляційний суд Києва визнав недійсними всі рішення, ухвалені на позачергових загальних зборах акціонерів сталеливарного заводу, які відбулися 17, 29 травня, 2 та 9 червня у Дніпропетровську, а також визнав недійсними рішення ЗАТ 'Холдингова компанія ' Теко-Дніпрометиз' про скликання таких зборів акціонерів. Цього ж дня, 16 листопада, це рішення набуло чинності.
Нагадаємо, на зборах 29 травня акціонери, що представляють інтереси груп 'ТАС' і 'Приват', призначили головою правління заводу Дмитра Черненка — замість Олександра Холошина.
Поміж тим, наразі підприємством керує пан Холошин  (близький до групи банку 'Форум'), який 5 вересня згідно з рішенням суду, та за підтримки виконавчої служби й спецпідрозділів міліції повернувся у крісло голови правління.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх