Мером Полтави став Андрій Матковський

3.12.2006, 22:12 Переглядів: 1 524
Виконуючий обов'язки мера Полтави Андрій Матковський набрав найбільшу кількість голосів виборців на позачергових виборах мера міста. "За Матковського проголосувало 54% виборців, за Животенко – 27%, за Баранова – 7%", – повідомив голова Полтавської міської територіальної виборчої комісії Василь Похилюк. За його даними, на вибори прийшло всього 37% мешканців обласного центру. Міськвиборчком планує до 1 грудня офіційно оприлюднити підсумки виборів і вручити Матковському посвідчення мера на сесії міськради.

Виконуючий обов'язки мера Полтави Андрій Матковський набрав найбільшу кількість голосів виборців на позачергових виборах мера міста. 'За Матковського проголосувало 54% виборців, за Животенко – 27%, за Баранова – 7%', – повідомив голова Полтавської міської територіальної виборчої комісії Василь Похилюк. За його даними, на вибори прийшло всього 37% мешканців обласного центру. Міськвиборчком планує до 1 грудня офіційно оприлюднити підсумки виборів і вручити Матковському посвідчення мера на сесії міськради.
Нагадаємо, 26 листопада у Полтаві пройшло голосування на позачергових виборах мера міста, тому що обраний у березні мером Полтави Анатолій Кукоба одночасно був обраний і у Верховну Раду й віддав перевагу роботі в парламенті. У виборах брали участь 10 кандидатів. Матковський зареєструвався кандидатом у мери як самовисуванець і балотувався в мери вперше.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх