Мер залишився без заступника

8.12.2006, 17:12 Переглядів: 1 579
Віце-мер Сергій Бутко написав заяву про відставку за власним бажанням. Про причини цього кроку та можливого наступника він розповів журналістам у вівторок.

З травня 2002 року віце-мером Кременчука працював Сергій Бутко. Він курирував питання будівництва, транспорту та екології. Першого грудня він написав заяву про звільнення за власним бажанням. Містом поповзли чутки. Одні казали, нахапався і пішов, інші – його звільнили недруги, яким він перейшов дорогу. Серед останніх лунали прізвища і відомих у місті підприємців-депутатів, які нібито надавили на мера, а той зажадав від Сергія Бутка відставки.
Про справжні причини такого кроку журналісти запитали у самого пана Бутка.
– Сергію Захаровичу! Чим зумовлена ваша відставка?
– Це сталося з особистих причин і через суб'єктивне ставлення до ситуації, що склалася. Це було моє рішення. Заяву про звільнення я написав першого грудня і тепер маю відпрацювати два тижні.
– А куди потім?
– Це питання відкрите. Є варіанти, пропозиції. Я їх розглядаю. Зокрема, наприклад, працювати у Києві в системі управління справами Президента, по напрямку будівництва. А ні, то ні. Я вважаю, що знайду собі застосування.
– Чи поставали питання про ваше звільнення раніше?
– Були. Я відносив їх на рахунок інтриг. Я не можу бути зручним для всіх. Хоча намагався. Але давити на мене неможливо.
– А кому ви заважили?
– Я незручний для рейдерів, людей, які обдурюючи інших чи застосовуючи тіньові схеми, покращують своє благополуччя. Я незручний для людей без честі та совісті.
– Що зможе змусити вас забрати заяву?
– ...Навіть не знаю. Це можуть бути фарс мажорні обставини... Я людина вільна, але не свавільна. Свою думку нікому не підпорядковую.
– А кого ви бачите вашим наступником?
– Чесно кажучи, з оточуючих мене спеціалістів, після деякого стажування мою роботу може потягнути Микола Порицький. Він дійовий, досвіду набереться. Тут потрібний уніфікований фахівець, який пройшов шлях від будівельника до керівника, вміє читати не лише креслення та складати кошториси...
– Як ви вважаєте, чим ви запам'ятаєтеся кременчужанам?
– Мавр зробив свою справу. Я зробив чудовий документ – генплан міста. Він дасть відповідь на будь-яке запитання про розвиток міста в цілому. Захочуть десь щось будувати, подивляться в генплан, а там уже є відповідь – можна і як, чи навпаки – заборонено.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх