Заступник Міністра Оборони відвідав Кременчук

13.12.2006, 10:12 Переглядів: 1 841
10 грудня 2006 року заступник Міністра Оборони генерал-лейтенант запасу Володимир Терещенко, перебуваючи у місті Кременчуці, відвідав Полтавський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Як повідомили в прес-службі міськвиконкому, Володимир Іванович ознайомився з побутом військових ліцеїстів, матеріально-технічною базою, організацією навчального процесу та професійної підготовки майбутніх офіцерів, надав вичерпні відповіді на питання, які хвилюють військові ліцеї сьогодні. Взяв деякі проблеми, як-то кажуть, на замітку, пообіцявши розглянути напрями їх вирішення, зокрема, можливості забезпечення військових ліцеїв надлишковим майном Міністерства Оборони.
А на згадку військовим ліцеїстам залишився запис у Книзі почесних гостей ліцею: „Шана тим, хто дбаючи про сьогоднішніх підлітків, дбає про майбутнє Збройних Сил України, а звідси і про майбутнє України.

10 грудня 2006 року заступник Міністра Оборони генерал-лейтенант запасу Володимир Терещенко, перебуваючи у місті Кременчуці, відвідав Полтавський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Як повідомили в прес-службі міськвиконкому, Володимир Іванович ознайомився з побутом військових ліцеїстів, матеріально-технічною базою, організацією навчального процесу та професійної підготовки майбутніх офіцерів, надав вичерпні відповіді на питання, які хвилюють військові ліцеї сьогодні. Взяв деякі проблеми, як-то кажуть, на замітку, пообіцявши розглянути напрями їх вирішення, зокрема, можливості забезпечення військових ліцеїв надлишковим майном Міністерства Оборони. А на згадку військовим ліцеїстам залишився запис у Книзі почесних гостей ліцею: „Шана тим, хто дбаючи про сьогоднішніх підлітків, дбає про майбутнє Збройних Сил України, а звідси і про майбутнє України. З повагою, В Терещенко.'



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх