Міськвиконком закликає позмагатися роботодавців

13.12.2006, 10:12 Переглядів: 1 694
Міськвиконком проводить Всеукраїнський конкурс на звання „Кращий роботодавець року” на місцевому рівні, а також за номінаціями „Кращий роботодавець” та „Кращий роботодавець року з організації безпечного ведення робіт”. Основні показники, які враховуються при підведенні підсумків – це рівень роботи фінансово-господарської діяльності підприємства. Переможці будуть далі змагатися на обласному та державному конкурсах.
Бажаючих взяти участь у вищезазначеному конкурсі просимо подати відповідні заяви до оргкомітету за адресою: площа Перемоги 2, кімн.

Міськвиконком проводить Всеукраїнський конкурс на звання „Кращий роботодавець року” на місцевому рівні, а також за номінаціями „Кращий роботодавець” та „Кращий роботодавець року з організації безпечного ведення робіт”. Основні показники, які враховуються при підведенні підсумків – це рівень роботи фінансово-господарської діяльності підприємства. Переможці будуть далі змагатися на обласному та державному конкурсах. Бажаючих взяти участь у вищезазначеному конкурсі просимо подати відповідні заяви до оргкомітету за адресою: площа Перемоги 2, кімн. 112, телефон для довідок 2-10-18.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх