Курси принципового пасажира, або Через 25 копійок нерви таки доведеться попсувати

14.12.2006, 19:12 Переглядів: 1 686
Читачі часто звертаються до редакції із запитанням, чому в Кременчуці в автобусах, де більше 17 «сидячих» місць, беруть за проїзд гривню, а не 75 копійок, як було обіцяно при проведенні конкурсу. Багато нарікань ми почули на роботу відділу транспорту та енергетики міськвиконкому і безпосередньо на адресу його начальника Володимира Кургаєва. «Телеграф» звернувся до пана Кургаєва із «народним» запитанням..
На фото ті автобуси, у яких, за словами пана Кургаєва, можна їздити по 75 копійок. Це «Forland», «Богдан», «ПАЗ» та «Еталон». У цих автобусах можуть безкоштовно їздити «пільговики». З маленьких маршруток їх «вигнали», хоча деякі перевізники продовжують во

– Зобов’язати перевізників вказувати на лобовому склі ціну за проїзд ми не можемо. Це робить лише маршрут «2В» і лише за власним бажанням, – каже головний транспортник міста. – Працівники відділу знімають таблички з написом «1 грн.» у тих автобусах, де вартість проїзду повинна складати 75 копійок, але не більше того – ми не маємо права штрафувати чи карати водіїв у будь-який інший спосіб.
Щодо автобусів «по 75», то їх перелік затверджений рішенням міськвиконкому, а правило «17 сидячих місць» уже не діє – його відмінили.
З тим, що недобросовісні кондуктори вимагають за проїзд гривню, можна боротися таким чином. Перед входом до автобуса, підготуйтеся до чергового стресу. Завжди майте при собі 75 копійок «без здачі» і з невинним обличчям вручіть їх кондуктору. Якщо останній «не дуже зрадіє» – попрохайте в нього квиток, де зазначена вартість проїзду і скажіть, що понесете його у відділ транспорту міськвиконкому (можна також зателефонувати 3-63-37). Обов’язково нагадайте, що записали номер автобуса і склали фоторобот ввічливих облич кондуктора та водія.
Якщо після цього ви й досі їдете в автобусі, то вважайте, що битву ви виграли. Війна, звичайно ж, закінчиться ще не скоро.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх