Новому директору парку Бугаєць поставлено першочергове завдання - змістовне і цікаве проведення новорічних заходів

15.12.2006, 13:12 Переглядів: 1 595
Валентині Бугаєць, яка з першого грудня очолила парк культури та відпочинку "Придніпровський", отримала першочергове завдання від керівництва відділу культури-змістовне і цікаве проведення новорічних заходів. Як каже начальник відділу Володимир Кондрашов, за традицією на працівників парку полягає завдання проведення розважальних програм біля центральної міської ялинки.
Нагадаємо, Валентина Бугаєць має вищу педагогічну освіту.до призначення працювала головою виконкому міської парторганізації "Народний Союз «Наша Україна".

Валентині Бугаєць, яка з першого грудня очолила парк культури та відпочинку 'Придніпровський', отримала першочергове завдання від керівництва відділу культури-змістовне і цікаве проведення новорічних заходів. Як каже начальник відділу Володимир Кондрашов, за традицією на працівників парку полягає завдання проведення розважальних програм біля центральної міської ялинки.
Нагадаємо, Валентина Бугаєць має вищу педагогічну освіту.до призначення працювала головою виконкому міської парторганізації 'Народний Союз «Наша Україна'. Екс-директор парку Валентина Кечіна звільнилася з роботи за власним бажанням і пішла на заслужений відпочинок.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх