Хто буде працювати на різдвяний тиждень

23.12.2006, 14:12 Переглядів: 1 696
Оперативні служби та чиновники запевняють, що в новорічний тиждень на місцях усі проблеми кременчужан вирішать оперативні чергові, а в поліклініках прийматимуть за звичайним графіком.
Фото: Дмитрий Бабец

За дев'ять днів новорічних свят, які урядовці рекомендують святкувати з 31 грудня по 9 січня, кременчужани не пропадуть, навіть якщо у них виникнуть побутові проблеми чи вони захворіють.
Хоча відповідного розпорядження міського голови про відпочинок, згідно із вказівкою уряду, ще немає, 'Телеграф' дослідив, хто і як працюватиме аби забезпечити життєдіяльність кременчужан.
Якщо ви захворіли, то не вагайтеся відразу звертайтеся до поліклініки. За словами начальника міськздороввідділу Валерія Литвиненка, медики в поліклініках працюватимуть в усі новорічні канікули, крім першого та сьомого січня. 'Люди хворіють  незалежно від свят. А за звичай, без вихідних та свят працюватимуть лікарі 'Швидкої' та травмопункту',- заявив пан Литвиненко.
Головний лікар станції «Швидкої медичної допомоги» сказав, що на новорічні свята на «швидкій» додадуть кілька бригад лікарів.
Працюватимуть без вихідних і в центральній міській аптеці, на вулиці Жовтневій.
У міській стоматполіклініці № 1, що на вулиці Київській, також на відвідувачів чекатиме черговий лікар.
У новорічні свята чергуватимуть аварійні бригади житлово-комунальних служб міста. Якщо прорвало трубу чи зникло світло,  слід звернутися до відділу контролю за оперативною обстановкою у місті за телефоном 063.
Загалом-то, місто на свята без води не залишиться. Як заявило керівництво міськводоканалу, якщо біля вашого будинку прорве трубу, слід зателефонувати до чергового водоканалу за телефоном 2-01-45. Цей телефон та чергова команда аварійників працюватиме цілодобово. Якщо трубу, не дай Бог, прорве в оселі, то слід звертатися до ЖЕДу. За словами начальника ЖЕД 'Центральний' Сергія Яроша, при ЖЕДах працюватимуть чергові, які прийматимуть скарги та направлятимуть бригади спеціалістів на допомогу. 'Як таких канікул у нас не буде. Ми відпочинемо на сам Новий рік та на Різдво. А так майже всі дні працюватимемо, бо аварійні бригади самотужки не впораються з ситуацією', - запевняє пан Ярош.
У разі, якщо в будинку чи кварталі на свята зникне світло, слід телефонувати до аварійно-диспетчерської служби Кременчуцької філії ВАТ 'Полтаваобленерго' за тел. 2-21-60. Якщо світло зникне лише у вашій оселі, телефонувати слід до ЖЕДу.
У дитсадках на свята організують чергові групи. Про це повідомив 'Телеграфу' начальник міського управління освіти Олексій Довбня. За його словами, чергові групи будуть працювати в більшості дитячих садочках, хоча і не усіх. 'За досвідом минулих років, ми зробимо чергові групи, де зберуть малюків тих батьків, які працюють на новорічних святах',- запевнив пан Довбня.

У зв'язку зі святкуванням першого січня Нового 2007 року та сьомого січня Різдва, замість 31 грудня уряд рекомендує зробити робочим днем суботу, 30 грудня. Робочий день вівторка другого січня рекомендовано перенести на суботу 20 січня, третього січня - на 27 січня, четвертого січня-на 10 лютого, робочий день п'ятниці п'ятого січня-на суботу, 24 лютого.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх