Святий Миколай завітав до обездолених

23.12.2006, 14:12 Переглядів: 1 585
Віце-губернатор Полтавщини Сергій Кожем"яка особисто дарував дітям подарунки і дивився кожному в очі. Після цього він пообіцяв свою підтримку інтернату ім. Макаренка.
Віце-губернатор Полтавщини Сергій Кожем'яка особисто дарував дітям подарунки і дивився кожному в очі. Після цього він пообіцяв свою підтримку інтернату ім. Макаренка
Фото: Олег Булашев

У день Святого Миколая, 19 грудня, вихованцям інтернату імені Макаренка подарували побутову техніку та солодощі. Першими посланцями Святого Миколая стали прокурор Кременчука Віктор Павлійчук та прокурор Комсомольська Олег Твердохліб, які привезли вихованцям телевізор та музичний центр 'LG'. Цього ж дня ТОВ 'Євро-хліб' подарувало кожному з 235 дітей-вихованців свої вироби-солодкі булочки. Чомусь лише 150 солодких подарунків (навіть не кожному-прим. авт.) пообіцяло надати АТ 'Укртатнафта'. Крім того, кожен з вихованців отримав солодкий подарунок з рук віце-губернатора Полтавщини Сергія Кожем'яки. Останній завітав до інтернату рівно опівдні. Діти підготували йому цілу виставу зі співами, танцями та хлібом-сіллю. Діти настільки сподобалася віце-губернатора, що він ледь не розчулився і пообіцяв директору інтернату Олександру Кириченку сприяння у вирішенні невідкладних питань: ' Тепер у вас є друзі в обласному центрі, і я готовий допомогти у вирішенні проблем'.
Того ж дня діти районного притулку «Пролісок» отримали подарунки від 'Авторадіо-Кременчук'. Нагадаємо, протягом двох тижнів в ефірі радіостанції на хвилі 102,1 FM транслювалися  голоси вісімнадцяти дітей, позбавлених батьківської опіки та турботи і керівництво 'Авторадіо' збирало кошти їм на подарунки. До акції приєдналися рекламодавці Авторадіо, перерахувавши 3% від реклами на подарунки дітям притулку до Дня Святого Миколая. Серед подарунків побутове обладнання, новенький одяг і взуття та солодощі. У День Святого Миколая до притулку завітали представники райдержадміністрації та співробітники ЦССМ.
А до допоміжної школи інтернату цього дня з подарунками, вже традиційно, завітали працівники радіо 'Європа плюс Кременчук'.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх