Ялинка, як у Києві, нам не світить

23.12.2006, 15:12 Переглядів: 1 844
Центральна ялинка за рік не «виросла» ні на сантиметр. Як каже Світлана Хомеля, інженер-технолог відділу благоустрою міста, у цьому році, як і в минулому, її довжина складає 17 метрів. «Це звичайна та оптимальна висота головної ялинки, - каже вона, - якщо її зробити вищою, то постане питання про її стійку рівновагу».  Щодо оздоблення новорічної ялинки, то пані Хомеля каже, що вона заблищить новими іграшками та прикрасами від  дитячих гуртків творчості.

Центральна ялинка за рік не «виросла» ні на сантиметр. Як каже Світлана Хомеля, інженер-технолог відділу благоустрою міста, у цьому році, як і в минулому, її довжина складає 17 метрів. «Це звичайна та оптимальна висота головної ялинки, - каже вона, - якщо її зробити вищою, то постане питання про її стійку рівновагу».  Щодо оздоблення новорічної ялинки, то пані Хомеля каже, що вона заблищить новими іграшками та прикрасами від  дитячих гуртків творчості. Святкова ілюмінація обмежиться гірляндами біля ялинки та прикрасами біля магазинів. Урочисте відкриття ялинки відбудеться 25 грудня о 13-й годині.
У Києві головна ялинка країни сягає у висоту 35 метрів. Це майже у два рази вище за нашу. А от у Москві найвища ялинка на Поклонній горі навіть на два метри нижча, ніж київська, її висота 32 метри.  А найвищою новорічною красунею Європи вже зараз вважається ялинка у Варшаві, її висота досягає 72 метрів.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх