Хто може зайняти місце екс-віце-мера Сергія Бутка?

23.12.2006, 15:12 Переглядів: 1 817
За попередньою інформацією, місце екс-віце-мера Сергія Бутка, який звільнився за власним бажанням, може зайняти колишній начальник ДАБК, який тепер працює у Борисполі-Ігор Крикливець. Раніше у виконкомі також лунали прізвища-кандидатів: начальника КП "Союзрембуд", депутата Миколи Шендрика та заступника голови Автозаводської райради, депутата Григорія Брижахи. Але їх вважають непрохідними і зазначають, що цей перелік не є остаточним. Наразі невідомо, чиє прізвище може оприлюднити мер міста Микола Глухов, який зараз перебуває у відпустці.

За попередньою інформацією, місце екс-віце-мера Сергія Бутка, який звільнився за власним бажанням, може зайняти колишній начальник ДАБК, який тепер працює у Борисполі-Ігор Крикливець. Раніше у виконкомі також лунали прізвища-кандидатів: начальника КП 'Союзрембуд', депутата Миколи Шендрика та заступника голови Автозаводської райради, депутата Григорія Брижахи. Але їх вважають непрохідними і зазначають, що цей перелік не є остаточним. Наразі невідомо, чиє прізвище може оприлюднити мер міста Микола Глухов, який зараз перебуває у відпустці.
Сам екс-віце-мер Сергій Бутко перед звільненням пропонував ліквідувати його посаду, перерозподіливши обов'язки: галузь будівництва передати в обов'язки віце-мера, що курирує УЖКГ-Миколи Порицького; галузь транспорту-віце-меру Олександру Бикову, а відповідальним за екологію він пропонував призначити віце-мера Василя Хоменка.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх