Анонс основних заходів облдержадміністрації на 26 грудня

26.12.2006, 09:12 Переглядів: 1 702
26 грудня
Нарада з питань розробки ліцензійних умов провадження діяльності з організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів і порядку контролю за їх дотриманням.
Близнюк І.Ф.

26 грудня
Участь у зборах Полтавського осередку Всеукраїнської громадської організації „Асоціація інвалідів розсіяного склерозу” (Українська стоматологічна академія).

26 грудня Нарада з питань розробки ліцензійних умов провадження діяльності з організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів і порядку контролю за їх дотриманням. Близнюк І.Ф. 26 грудня Участь у зборах Полтавського осередку Всеукраїнської громадської організації „Асоціація інвалідів розсіяного склерозу” (Українська стоматологічна академія). Мякушко Н.С. 26 грудня Участь голови облдержадміністрації у святі Головної ялинки області для дітей пільгових категорій та обдарованих дітей (Обласний академічний театр ім.М.Гоголя). Асадчев В.М., Мякушко Н.С. 26 грудня Робоча поїздка першого заступника голови облдержадміністрації та ознайомлення з роботою Чутівського племзаводу та Жовтневого спиртзаводу. Близнюк І.Ф.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх